zaterdag 12 november 2022

Mikmak

Hartelijk dank voor alle lieve ondersteunende berichten op mijn sollicitatiepost. Niets gehoord nog, dus dan concludeer ik al (te snel misschien) dat de keus niet op mij is gevallen. Want komende week zouden de gesprekken voor de tweede ronde zijn. Maar laat die duimen nog maar draaien, want we weten niet hoe een koe een haas vangt!

Was laat thuis, het klinkt bijna saai, maar wederom vertraging op mijn traject en in de ochtend ook al, maar nu de bus, dus blijft afwisselend en pakte nog net een bundeltje Sint Maarten-lopers mee. Had alles alvast klaargezet in de gang, maar tsja...hier beginnen ze echt rond 18.00 uur en dan ben ik nog reizende.

Blijft leuk, die kinderen met hun lampjes en liedjes. En grote lege tassen die gevuld worden door de hele wijk. De supermarkten zijn er weer blij mee. Tandartsen ook denk ik.

Kwam er net een horde kinderen; ik zei nog je mag er wel twee, maar denk dat ze verstonden twee handjes, want net als moeder Smit: ALLES WEG! Maar beter, anders ga ik het zelf opeten. Niet miepen dus!

Buitenwaxinelichtje uitgedaan en Sint Maarten is wel klaar nu. Kan ik iets eten en in de relaxmode.


En toch nog even duimen, misschien tegen beter weten in.



2 opmerkingen:

Bertiebo zei

Wat OV betreft heb jij ook wel alle pech van de wereld. Ik maakte er deze week ook flink gebruik van en was dus voorbereid op ellende. Maar niks hoor, alles op tijd, zowel bus als trein en wel druk maar toch overal een zitplaats. Ik duim nog steeds hoor.

pourquoi pas ??? zei

Soms zijn er nog wonderen dus ik blijf gewoon duimen