woensdag 2 november 2022

TreinGroundhogday

Koffie was nog net zo lekker, maar op een ander station 100% duurder (geen Happy Hour). Nog steeds niet duur als je andere koffietentjes ziet en het minibekertje wat je daar krijgt. Dus ik klaag niet.

Zag mijn aansluitende Intercity nog net met zijn rode knipperlichten gedag zwaaien en toen had ik al gezien dat ik nog zeker een kwartier moest wachten op het boemeltje. Mijn eerste trein had vertraging. En de app gaf al aan dat ik de aansluiting waarschijnlijk daardoor niet ging halen, maar toch even proberen. 

Nou ja...in ieder geval even mijn hartslag omhoog. 

Op het station stond ook de trein naar Londen, klaar voor vertrek. Leuk om even te fantaseren hoe het 'daar' nu is. Honderd jaar niet meer geweest, maar vond het een fijne stad. Kwam op plekken waar je als normale toerist niet zo snel komt toen. 



Kwam op eigenlijk mijn gewone aanvangstijd mijn werkplek op rollen en dat voelt het toch niet prettig. Want ben er liever wat vroeger, zodat ik op mijn beginwerktijd er klaar voor zit. En dat een beetje ontspannen kan voorbereiden. Dat voorbereiden doe ik al de dag ervoor, door te kijken wie er allemaal komen, waar ik voor moet zorgen en of alles in orde is. 

Lekker gewerkt verder en ik doe mijn best me niet gek te laten maken door de aanbesteding. Heeft geen nut. Heb er nul invloed op. 

Nu het werk het werk laten en even iets vers eten. Denk dat het de laatste dag is dat ik in mijn zomerjas naar mijn werk kon. 




1 opmerking:

Iris Papilio zei

Ze zullen je echt gaan missen... jij bent gewoon een soort stille kracht, alles netjes voorbereiden, dus nooit al te veel verrassingen lijkt me en gemotiveerd!
Maar ik hoop toch dat je snel iets beters is. Een beetje waardering is ook fijn om te horen en dat krijg je hier niet ben ik bang. Succes!