zaterdag 23 september 2023

Fijn in de trein

Was een goede OV-dag. Maar ja, vrijdag en dat betekent dat er veel mensen niet werken of thuis werken. Dus minder vol in het OV. 

Heenweg maar 2 minuten vertraging (dat mag officieel niet eens vertraging heten) en terug een heerlijk zeer lange dubbeldekker en omdat ik weet dat ik dan het beste achterin in kan stappen, ook nog eens plek. En toen ik mijn hoorapparaten uitdeed ook nog eens heerlijk rustig!

Bus reed net weg, maar de volgende kwam binnen 10 minuten, dus niets te klagen. Ook daar een zitplaats en nog net voordat het enorm ging regenen thuis.

Ik zeik wel regelmatig, maar ook wel zo eerlijk dat als het wel allemaal soepel loopt en rijdt, ik dat ook vertel.

Bij deze dus.

Hoe was jullie reis?

4 opmerkingen:

izerina zei

Jammer,dat er niet meer mensen(kunnen-willen-mogen) thuiswerken

Alice K. zei

Hihi, inderdaad, als de treinen volgens schema rijden is het heerlijk om met de trein te reizen. Afgelopen woensdag viel mijn trein uit met als gevolg dat ik in totaal anderhalf uur onderweg was naar huis. Gistermiddag reed er gelijk een bus voor toen ik uit mijn werk kwam en haalde ik ook nog de vroege trein en was ik in 35 minuten thuis!
Fijn weekend!

Janny zei

Mijn twee OV-reizen week waren zonder al teveel problemen. Alleen op de terugweg een bus uitgevallen. Ik kon gelukkig door een andere route kiezen naar een bushalte in een naburige plaats en werd, zeer luxe, door een van de kinderen opgehaald. Soms zit het mee.

Mirjam Kakelbont zei

Dubbeldekkers zijn fijn om mee te rijden. Het zit eens een keer mee. Je verwacht het niet, hè? (-: