dinsdag 26 september 2023

Flexplek

Vrijdag zat een manager op mijn plek, vandaag een stagiair/trainee en guttegut...moest ik alweer een andere plek zoeken. Ander bureau, andere stoel en andere hoogte, ander beeldschermhoogte. En ik weet dat de eigenaar van die plek ook altijd zeurt als iemand aan haar bedje heeft gezeten. Of in haar kastje heeft gekeken.

Ik word daar zo niet blij van. (Petri...) Maar kennelijk te sloom om daar direct wat van te zeggen. Mijn fout. Druk tijdens mijn vakantie zaken maar half gedaan, dus moest even alle zeilen bijzetten.

Nu zat ik ergens waarvan de eigenaar kennelijk het heerlijk vind helemaal weggemoffeld te zijn achter beeldschermen.  Ik werd daar nogal depri van.  Dus morgen zeker te berde brengen dat ik dit niet meer wil. Ze zoeken maar een ander plekje voor die tijdelijke mensen. Ik heb die eigen plek nodig en ook recht op. Ik ben de enige flexer hier. De anderen zitten al honderd jaar op dezelfde plek.

Don't fuck with Frank de Grave!

Het was druk, moest mijn focus goed bewaren om overzicht te houden.

Wist dat ik thuisgekomen niets bijzonder hoef te doen. Eten opwarmen, relaxkleding aan, kleding voor morgen klaarhangen en verder niets. Nou ja, afwassen.







5 opmerkingen:

izerina zei

Lastig,om aalles zoveel mogelijk goed te zetten voor jou

nicole orriens zei

Ik kan me je frustratie helemaal voorstellen! Succes vandaag, en ik gun je je eigen plek!

liesjedeventer zei

Het lijkt me vreselijk om elke keer op een andere plek te moeten zitten. Wie heeft dat ooit bedacht???

KnutzEls zei

Zo iets is fnuikend. Alsof je wordt weggeschoven. Niet op je kop laten zitten, flexers zijn wel flexibel, maar niet oneindbaar buigbaar. 🍀

Mirjam Kakelbont zei

Wie heeft bedacht dat tijdelijke mensen overal mogen gaan zitten? Laat je niet aan de kant schuiven. Jij mag er ook zitten!
Een goede (werk)week gewenst.