woensdag 5 februari 2014

Eén ei is geen ei, twee ei is een Paasei.

Ze zijn er al weer....Paaseitjes. En de rest van de Paasmeuk.

Wat vroeg!! En ook weer niet. Ik had al verwacht dat ze rond 2 januari in de supermarkten zouden liggen. Sinterklaasspullen/pepernoten kan je toch ook al rond september kopen?

Het doet me deugd dat ik er allemaal gewoon aan voorbij kan lopen, behalve dan dat ik even mijn mond weer dicht moet doen, omdat die op stand : OMG stond.

Vandaag mijn vest afgemaakt. De rand die ik eromheen had gebreid was te strak, dus nog maar een extra pen erbij genomen, met een stukje Buddie erop. Je zou zeggen; die is werkloos dus dat is in een poep en een zucht klaar. Toch is dat kennelijk niet zo. In mijn voorraad knopen gelukkig nog 4 dezelfde grote knopen gevonden en die erop genaaid. Alle draadjes afgehecht en afgewerkt. En nu bedenken wat ik nu ga doen. Qua breien dan.

Het was vandaag Anti-uitsteldag; dus wat klussen gedaan die ik niet zo leuk vond. Ik mailde o.a. met mijn vorige energieleverancier; wanneer kon ik de eindafrekening verwachten? Ze belden me binnen een uur al terug met een goed en duidelijk antwoord op mijn vraag. Ik complimenteerde de dame van de klantenservice. Doen ze netjes. Verder, in het kader van Februari - ruim je rommel op-maand, ook weer een kwartiertje op zolder dingen uitgezocht, koelkast uitgezocht op biologische experimenten (niks weg te gooien, ik eet alles op) alleen schoongemaakt dus.

Doe mee met de Nationale Eettest. Eens kijken wat mijn theoretische kennis is. Leuk en grappig.

3 opmerkingen:

Yelena Yeli zei

Hier wordt het ook hoog tijd om weer eens met een kritische blik langs spullen te gaan en het eea weg te doen. Voorlopig wil ik vooral niets erbij hebben.
Paaseitjes enzo koop ik nooit, maar ik vind het wel gezellig voorjaarsachtig staan in de winkel en het kan me niet voorjaarsachtig genoeg zijn :-)

Heb jij nog mee gedaan met de Eettest?
Ik had 7 fout, vond ik tegenvallen maar het bleek niet eens zo slecht te zijn.

Nietzomaarzooo zei

Ik had een 6,5 (online meegedaan). Sommige dingen - zoals hoeveelheid hamburgers - wist ik echt niet. Wel veeeeel die hamburgers.

Unknown zei

Ja ik zag ze ook gisteren...de paaseitjes enzo...wist niet wat ik zag! Net als met sint-meuk, lijkt wel of het steeds vroeger komt!