donderdag 5 mei 2022

Ezeltje Prik

Eerst maar in de ochtend de doe dingen afgehandeld. Wat is het stralend weer zeg; Wat Wat Wat Wa 

Wat een verschil met gisteren, toen bleef het bewolkt, koud en ik zat in de avond met en een dekentje en een dikke omslagdoek op de bank! Brrrrrrr...


Afspraak bloedprikken en urine inleveren gemaakt;
Administratie bijgewerkt; blij dat ik alles heb kunnen betalen. 
Declaratie uitgezocht en opgesteld voor mijn werk; alles doorsturen zodat ik die zaken morgen kan declareren. 
Dan nog even de formulieren invullen voor de booster. Straks - nou ja nu al in supervolle treinen - meer contact met publiek, dus verstandig vind ik.

En dan maar eens erop uit. 

Uiteraard deed ik weer erg ingewikkeld om op de prik-locatie te komen te voet. Eerst de streekbus en toen wist ik niet hoe ik er lopend moet komen. Eigenlijk is die route alleen op auto's en bussen ingericht. Uiteindelijk via een sloot geklommen op een parkeerterrein (ja echt!) en maar de provinciale weg overgestoken waarbij ik dacht dat ik straks nog eerder doodgereden word dan dat ik aan de bijwerkingen van het vaccin iets over hou...enfin.
Terug zag ik een logischer route. Volg het fietspad, maar dat gaat nogal kronkelig en niet in een mooie rechte lijn van A naar B. 


Afbeelding van PublicDomainPictures via Pixabay 



Maar had in ieder geval weer wat extra beweging te pakken dus niet miepen!

Reed met de bus langs mijn bushalte en bedacht dat ik best nog even naar een stad mocht. Doe eens gek en zie eens wat anders dan je eigen achtertuintje. Verruim je blik.

Was alleen vergeten dat toen ik naar een andere bushalte liep om naar huis te gaan, dat die bewuste bus op die route niet ging vanwege het Bevrijdingsfestival. Oh ja!

Dus maar weer terug naar af. Kon me er niet heel druk over maken, want had geen tijdsdruk en ik was blij dat ik vrij kan bewegen. Letterlijk. 



2 opmerkingen:

Marlou zei

hahahCellie,

leuk om te lezen: van en naar de priklokatie.
Goed , dat je 'm er in hebt zitten, die prik.
Ik ben ook gelukkig geheel en al gevaccinbeerd en nog niet een keer ziek geweest.
Even afkloppen...
Je schijft leuk!

Groetjes, Marlou

Iris Papilio zei

Je beweging extra heb je zeker gehad! Ja ze gaan er maar vanuit dat iedereen met een auto komt zowat. Lekker dat je ook vrij was vandaag!