vrijdag 6 mei 2022

Flexibel

Denk je een ontspannen thuiswerkdagje te hebben, zonder gereis, krijg ik een appje vroeg in de ochtend van mijn dochter dat haar voordeur niet sluit en er vandaag een monteur moet komen. Maar zij moet werken, sterker nog zit al op haar werk - dat kan ze niet vanuit huis doen - of ik die dag in haar huis kan zijn om op de monteur te wachten en sowieso met een half open deur even op te letten. Voelt nogal onveilig.

2 seconden nadenken hoe ik dat ga regelen, want dat kost me een uur reistijd en ik moet mijn spullen pakken, douchen etc etc, maar dat haal ik denk ik nog net op tijd voordat ik iets voor mijn werk moet doen op een bepaalde tijd. Dus geef aan dat ik blij ben dat haar internet het weer doet, dan kan ik daar werken. Oh..ze dacht dat ik vrij was.

Dus regelde ze dat ik een auto kon ophalen en iets sneller heen en weer zou zijn. Mezelf geïnstalleerd bij haar thuis, monteur kwam lekker op tijd, maar om nu weer een stuk te gaan rijden en weer tijd kwijt te zijn; dat zou ik wel in de pauze doen of zo. Totdat dochter appte of ik haar kon ophalen na haar werk, dan kon zij de auto morgen inleveren, hoefde ik dat niet te doen. 
Dus pauze naar achteren geschoven. Even kutten met hoe de elektrisch instelbare stoel moest versteld worden - stond bijna te sturen hahah - en toen weer op weg naar haar werkplek. Ook grappig te zien hoe snel zij - met een auto - daar kan zijn! Ideaal voor haar.

Daarna thuis afgezet en weer verder gewerkt. Nou; hoe flexibel wil je het hebben! Dus pas laat klaar, want maak echt wel mijn uren en nog zat te doen en dan straks weer een dagje kantoor. 


Afbeelding van Wolfgang Eckert via Pixabay 
Waar er vrijwel niemand is als ik het rooster bekijk. Twee man en een paardenkop. Is het al weekend????


6 opmerkingen:

Bertiebo zei

Nou dat is zeker wel flexibel zeg. Goed van jou!

Marlou zei

Ha cellie,

zeker zeg.... watben jij geweldig flexibel.
Petje af!
Heel veel mensen hebben nu meivakantie en zoniet, dan gisteren en vandaag vrij...
Lekker toch.
Neem jij het er ook maar eens van!

Prettig weekend, Marlou

Nicole Orriëns zei

Complimenten voor je flexibiliteit! En wat fijn voor je dochter dat je zo helpt!

izerina zei

Wat fijn voor je dochter,dat je dit kon regelen

Mevrouw Niekje zei

Ik sluit me aan bij de anderen, zo flexibel en behulpzaam, chapeau!

Iris Papilio zei

Heerlijk dat je zo alles kunt ombuigen en je dochter kunt helpen!