dinsdag 3 mei 2022

Kedeng kedeng, maar dan niet.

Herkenbaar? Sta je, na een busrit, op het station om de Intercity te pakken, loop je op de automatische piloot al naar de inlogpaal, logt in en zie op alle borden staan dat de treinen jouw richting op, zijn gecancelled. En bij de toelichting tot minstens 10.30 uur. Pffffffff...Lekker dan. Defecte bovenleiding precies centraal op het traject.

Dus logde weer uit en nam de bus weer terug, daar nog een stukje op de fiets en gaf aan dat ik vandaag toch maar thuis werk vanwege de vertragingen. Maar mocht men willen dat ik daarna me toch nog op kantoor meld, dan doe ik de hele riedel gewoon nog een keer.  Begon thuis dus lekker vroeg. En dan is het de kunst ook vroeger te stoppen (die beheers ik nog niet zo goed; was net lekker bezig iets af te ronden).

Beetje onwennig, in mijn goede goed (erg he..) en met nette haren en make-up in mijn werkkamer. Nu heb ik uiteraard geen vuilniszak aan als ik thuiswerk of een haarnetje om, maar het is net een tikkie relaxter. 

Wel even omschakelen naar toch thuiswerken. Lunch weer in de koelkast gezet. En in de pauze even in de tuin bezig zijn. (En dan eigenlijk niet meer terug willen..) Ondere andere twee katten bovenop een bloempot zien zitten. Bovenop!...Ja, raar dat er niets opkomt. Zouden ze denken dat het een soort kattenbak is of zo? Maar heel kat-onvriendelijk wat sateprikkers erin gestoken. Zo komt die Hosta nooit omhoog, jongens! Was natuurlijk wel een vorstelijk hoger plekje in de tuin, dus ik snap die katten wel. 

En dat malse gras, dat zie je in deze buurt nergens. Kom lekker grashappen hier. 

Wilde ik dit logje gisteren klaarzetten, deed mijn internet en tv het allebei niet. Vast storing, want niets aangeraakt of gereset. Dus geen serie kijken, niet op tv en niet online. Al mijn pogingen om modem te resetten etc. werkten niet. 

Ja, zou op mijn telefoon kunnen, maar ik besloot maar wat slopen te gaan strijken en daarna in bed naar een podcast te luisteren. Ook prima. En wat hoofdstukken uit mijn Cazaletboek te lezen.


Afbeelding van Andrew Martin via Pixabay 

Belde toch maar met mijn provider en hoorde al direct dat er een storing was. Die was nog niet bij zo'n website over storingen gemeld, maar wilde vanochtend wel kunnen werken. Of toch naar kantoor reizen; als de treinen meewerkten.

Blogje kunnen plaatsen, dus alles doet het weer. Ook weer prettig. Ben weer verbonden! 
5 opmerkingen:

Bertiebo zei

Wat een gedoe toch allemaal en hoe afhankelijk zijn we

Luz zei

leve de moderne tijd haha

izerina zei

wat een opeenvolging van pech

KnutzEls zei

Ook al digitale hindernissen op je pad. Maar uiteindelijk ook in orde gekomen. Fijn.

Iris Papilio zei

Pfff al die technieken, het is mooi, maar ze moeten het wel allemaal doen hè. Gelukkig dat het niet veel langer heeft geduurd! 🦋