maandag 12 september 2022

Gesnipperd

Net de laatste snippertjes geknipt papier weggeveegd met de bezem en toen op het veger-en-blik. Alle lego en duplo blokken in de doos, net als de auto's. De hele middag heel veel buiten gespeeld met mijn kleindochters, genieten van het buiten kunnen zijn en lekker hun energie kwijt. Dan slapen ze vannacht als een roosje, dus fijn voor mijn dochter.

Ze vroegen of we nog een keertje naar de speeltuin konden en kom op...vooruit, ook al was de F1 aan de gang en leek het wederom spannend te gaan worden, zo te zien wat er gisteren allemaal voorviel. Maar de dames gaan voor en alles is weer terug te kijken, maar dat uurtje in een speeltuin is later niet in te halen. 

En vond het zo mooi te zien hoe de jongste ook wilde knippen. Nog net geen twee, maar hoe moest ze nou dat (kinder)schaartje in haar vingers vasthouden en dan ook nog knippen. Haar zus deed het zo moeiteloos. 
Ze bleef het maar proberen en uiteindelijk lukte het om een mini-snippertje af te knippen. By George...she's got it! Gewoon zelf laten modderen en dan komt het wel. Slaapje hebben we overgeslagen. Zoveel te doen en wederom niets achter of op een scherm(pje).

Dus toen ze waren opgehaald, zag ik daarna dat Verstappen ook deze race had gewonnen. Zo wordt het bijna saai.

Alle groente gesneden, gesnipperd en gewokt. Vers en zonder toevoegingen. Weet precies wat er in zit. En ik weet ook dat ik morgen uit mijn werk niet hoef na te denken, maar zo uit de koelkast een portie vers gemaakt eten kan grijpen. Zalig he!


Afbeelding van Marco Costanzi via Pixabay 



Zouden ze eigenlijk (nu iets geheel anders...) niet eens naast een baby-shower een Divorce-shower (een koude!) moeten organiseren. Dat lijkt me nu echt uniek in plaats van een baby-shower. Gat in de markt?

Of een feestje bij 5 jaar gescheiden..




4 opmerkingen:

liesjedeventer zei

je had echt een snipperdag ;-)

Bertiebo zei

't Zou me niet verbazen als dat al bestond. Gekkigheid. Maar jij had weer een leuke middag met je meisjes

Mevrouw Niekje zei

Leuk om je oma-verhalen te lezen! Tja, scheidingen worden volgens mij soms wel gevierd. Ik was lang geleden erg blij van mijn nare partner af te zijn en heb dat een jaar lang gevierd: heel veel uitgaan, reisjes naar New York en Londen, overal logeren en eten en weekendjes weg!

Iris Papilio zei

Heerlijk weer zo'n dagje met die kleintjes! Ik heb er wel een beetje heimwee naar af en toe. Mijn kleindochters zijn inmiddels volwassen, gaat zo snel!

Ik heb destijds mijn scheiding met mijn 3JS vriendinnen gevierd. Was een jaar nadat mijn ex was vertrokken. Een weekend in een hotel in Heiloo waar ze op zaterdagavond optraden. Een superavond gehad. En de zondag had ik met Jan afgesproken Hij had toen nog FB en zei, misschien kunnen we elkaar dan ontmoeten. Afhankelijk van zijn stemming natuurlijk destijds. Hij was toen ook net gescheiden dus we hadden veel raakvlakken. En een aantal maanden daarna begon mijn nieuwe leven met hem... Hoe gek/mooi kan het leven lopen hè.