donderdag 8 september 2022

T-shirt

Even dacht ik dat ik het wel kon; over alle gedoe heen kijken, me niet storen aan het tekort aan handen maar nog meer het inzetten van mensen die niet geschikt zijn voor hun werk. Maar na een dag werken zag ik het alweer. En stoorde ik me er dus wel aan. Nogal tamelijk veel. Heul veel!

Dat er iemand die maar 8 uur per week ingezet kan worden op mijn werk werd gezet tijdens mijn vakantie. Die me aangaf dat hij het superdruk had gehad. Ja...raar he. En oneerlijk, want hij had aangegeven dat het hem niet ging lukken, maar helaas pindakaas. Hier moeten we het mee doen; daar werd hij mee in het bos gestuurd. Lekker motiverend.

Dus kreeg ik een grote stapel onaf werk terug. En dus nul leeg bureau, maar werk die achterstand maar fijn weg. Oh...en nieuwe stagiaire; werk die ook even in. Dus alweer een ochtend naar de gallemiezen. Oh ja, alle leidinggevenden vieren heerlijk vakantie. En interim is ook wel klaar met ons. Die verwijst naar zijn leidinggevende. Die een soort Rutte II is; hij lacht alles weg en alles komt altijd goed. 

En dan ook nog mijn eerste werkdag een collega die ook bij de werkplek werkt om de 10 minuten horen uitroepen dat ze er genoeg van heeft en naar huis gaat. (GAAAAA DAN, zeik niet zo!). Maar van ander bedrijf, niet van ons klupje.

Wat ook niet hielp; eerder begonnen en dus nog vroeger van huis. Kan ik net een half uurtje eerder beginnen voor de meute aankomt. Werkt de software niet. Al heel lang niet gaf de andere vroege collega aan. En de trein had ook weer eens vertraging. Dus op tijd vertrekken had dus nul zin. Pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff!!!

Blij dat ik een leuke vacature zag en ik ben nu nog meer gebrand op harder zoeken naar iets anders, want over branden gesproken; hiervan brand ik op. Of 'out'. 

En Been there, done that, got the T-shirt en die situatie ambieer ik niet meer. 


Afbeelding van Yuri via Pixabay 



In een tijd waar de nood zo hoog is, waar je op je vingers kan natellen dat veel mensen in financiele nood komen, zo op de centjes zijn en nul investeren in personeel of FTE? 
If you pay peanuts, you'll get monkeys.

Onbegrijpelijk!


8 opmerkingen:

Bertiebo zei

Sollciteer, solliciteer, SOLLICITEER!

Mevrouw W. zei

En hupla, weg is het vakantiegevoel... Jammer! Het lijkt erop dat de chaos op je werk met de dag groter wordt.

Anoniem zei

Zolang ze daarboven hun geld maar krijgen.. wegwezen daar.

pourquoi pas ??? zei

Ik kreeg al stress van het lezen wat je allemaal meemaakt daar. Ik ga keihard duimen dat je heel snel iets anders vind want jou kennende ga je dit niet lang meer volhouden al die stress en ellende. dikke kus.

Janny zei

Echt er is een bedrijf dat jouw vaardigheden, kennis en werkinzet waardeert en fatsoenlijk wil betalen. En jij gaat dat bedrijf vinden, dat kan niet anders.
Hou vol met solliciteren.

izerina zei

Wel meteen weer een heftig begin. Sterkte

Iris Papilio zei

Ohhh ik had de neiging te zeggen, loop weg, dit is niet goed voor je!
Domme lui, die leidinggevenden etc.
Ik hoop zo dat je een andere, heel erg leuke baan gaat vinden. 🦋

OT: Podcast Saar is geweldig! Ben nu aan aflevering 15 en geniet elke dag!

Mevrouw Niekje zei

Mijn duimen zijn inmiddels dolgedraaid van het duimen voor je, ik wens je zo ontzettend een leuke nieuwe job toe!! Wat een trieste vertoning daar op je werk nu... vreselijk!