dinsdag 21 januari 2020

Gratis koffie

Moest bij een ogen-expert zijn voor de netvliescontrole die bij het diabetesprotocol hoort. En daar kreeg ik tijdens het wachten tot de pupilvergrotende druppels hun werk hadden gedaan een lekker kopje koffie uit zo'n automaat die ook de bonen ter plekke maalt.

Thuisgekomen lag er een sample van een nieuwe soort (oplos)koffie van Douwe Egberts op de mat, dus had ik mijn tweede kopje gratis koffie binnen.

Geweldig toch!

Zoals Tosca Niterink al zei: Kreatief met Kurk!


4 opmerkingen:

Elisabeth zei

Ow bah die pupil vergrotende druppels ,doet me denken aan de tijd voor mijn staar operatie een heel wazige wereld .maar een heerlijk bakje koffie maakt het weer goed.

Nietzomaarzooo zei

Hoihoi,
Ik volg je, sta ook in je lijst met volgers, maar ik kan verdorie nooit reageren op je schrijfsels. Enfin, ik wilde dit zeggen naar aanleiding van je stukje over de gratis koffie:

Leuk om Theo en Thea weer eens te zien. En gratis koffie! Wie wil dat nou niet? (Ik dus niet, want ik houd alleen van koffie als het thee is. Maar tegen een gratis sample zeg ik nooit nee, al was het maar voor mijn visite 😆.

Misschien kun je het er zelf onder plakken, als zijnde van mij?

Groetjes van Joke

www.jokezelf.nl

Mirjam Kakelbont zei

Theo en Thea :-D :-D
Járen geleden - in 1987 om precies te zijn - fietste ik op Corsica en stond boven op een col een frietkraam. Daarachter stonden twee exacte kopieën van Theo en Thea. Geweldig!
Gratis is altijd meegenomen (-:
Alles goed met je ogen?

klaproos zei

lekker zo'n mazzeltje, dan geniet je er dubbel van hé :-)
T&T met de tandjes, wat waren ze toch leuk