woensdag 1 januari 2020

Voorwaarts Mars!

Op de muziek van Straus en een beetje Beethoven van het aloude Nieuwjaarsconcert uit Wenen, mijn huis opgeruimd en nu zijn vrijwel alle Kerstspullen (1 vaas met een schattige tak met bessen en versierd met zo'n lint van lichtjes) plus de Kerstboom weer in de dozen onder de trap. Ontkerst.

Vanochtend mijn bed afgehaald. De eerste dag van het nieuwe jaar lekker in een schoon bedje slapen. Ook fijn vooruitzicht.

Dankbaar dat ik de optie heb om Oudjaarsdag in te vullen zoals ik dat wil. Zonder scheve gezichten. Of misschien wens ik ze niet meer te zien of me er wat van aan te trekken van het aloude 'zo doen wij dat'. Beginnen met het Nieuwe Jaar zonder aan allerlei verwachtingen te moeten voldoen. Of willen voldoen. Maar ontspannen, liever Netflix bekijken dan het reguliere aanbod. Zelfs Claudia kon me niet echt boeien. Had er allemaal geen zin an.

Het knalde hier in de buurt rond 22.00 al zo hard af en toe, dat ik sowieso weinig hoorde. Dus dan is een serie met ondertiteling wel handig.

De eerste reclame al voorbij zien komen voor hulp bij afvallen, dus niets is anders dan in 2019. Of 2018 of 2011 etc etc...

Nu ga ik de was even ophangen en mijn bed opmaken. Blij dat het allemaal kan en bovendien, dat ik er nog zin in heb ook. Gedaan.

Voorwaarts mars dan maar met het Nieuwe Jaar. Of voorwaarts kruip. Of sluip. Want terug kunnen we niet. Op naar de Roaring Twenties.
4 opmerkingen:

izerina zei

Wij overwegen om volgende keer helemaal geen jaarwisseling meer te vieren. Gewoon lezen met oordoppen,diazepam voor de hond en naar bed op eigen tijd.

Bertiebo zei

Wij zijn vroeg naar bed gegaan!

Joanne zei

Ik wens je alle goeds voor 2020.
Mijn kerstboom staat nog. Moeite om hem neer te zetten en moeite om hem weg te halen. gek mens

Oudejaarsavond was erg onrustig door het vuurwerk. veel harde knallen. Van mij mogen ze het afschaffen.

Marlou zei

ha Cellie,

heel veel goeds en liefs en gezondheid en alles wat je wilt voor 2020,

Groetjes van Marlou

✿✿✿ ✿✿✿ ✿✿✿