donderdag 2 januari 2020

Such Fun 2020

Nieuwe administratie-map voor 2020 aanleggen. De inhoud van die van 6 jaar oud alles wat echt niet meer relevant is versnipperen (handmatig verscheuren oh hoe heerlijk) en de ordner weer hergebruiken. Net als de tabbladen. Perfectionisme mag daarbij ook versnipperd worden; het hoeft niet perfect, maar als ik het maar doe.

Digitale administratie bijwerken in ook weer een nieuwe map voor 2020 (die er al was, want al een tijd terug budget opgesteld). Met de diverse sub-tabs. Aanpassen aan de realiteit. Wat is er begroot, gebudgetteerd en klopt dit?

Was opgehangen. Geen trek in stinkkleding vanwege het vuurwerk en mijn eigen vuurwerk. Het jaar fris en schoon beginnen. Ga ook weer naar mijn vrijwilligerswerk, dus moet wel een broek aan kunnen doen die schoon is. Dat hij oud(er) is, doet er niet toe. Dat is het laatste waar mijn clienten op letten.

En de sollicitatierondes beginnen weer. Het gevoel dat ik daarmee volkomen doelloos werk doe, maar goed; het moet. Doen we braaf. In 2019 had ik 3 sollicitatiegesprekken. Dus wie weet wat er in 2020 (het jaar waarin mijn geboortejaar aangeeft dat ik al 60 ben, maar dat is pas tegen het einde van dit jaar het geval, DV) gebeurt. Dus ook weer digitaal mappen 2020 daarvoor aangelegd. En overzichten.

Weten waar ik zaken opberg en ook inzien dat het teveel ik kan en mag weggeven. Rondjes Kringloop doen dus. Meteen een lekker fietsrondje. Oh ja..Fiets...verzekeren...dat nog regelen. Nadat ik nakijk of dat budgettair nog kan.

Keek gisteren met veel plezier naar de film The Shape of Water. Sprookjesachtig. En fijn dat het 'goed' eindigde. Niet dat ik nu een waterman wil. Nou, ja qua sterrenbeeld wel, maar voor de rest geen dromen op dat gebied. Meer nachtmerries hahah!

Heel fijn om op de BBC Miranda Hart met haar grote fantasie-liefde te zien; Such Fun! Dat ze in het echt depressief is geweest is minder fun.


Fun. Meer, meer fun in mijn leven. Luchtigheid en blijven kijken naar alle schoonheid en wat er allemaal goed is. En fun. En licht.

En zing nog maar een Gloria Gaynortje.


4 opmerkingen:

Joanne zei

Nieuw jaar, nieuwe kansen.
Dit jaar word ik 65. Mijn AOW krijg ik volgend jaar juli. Met 66 jaar en 4 maanden.
Fijn dat je alles zo goed op orde hebt. Geeft toch rust.

Liefs Joanne

Anoniem zei

Yes, yes, yes!

klaproos zei

fun fun fun, ik ben voor, gewoon net als ik vallen en weer opstaan... elke keer weer, steeds een stukje sterker worden toch :-)
"gelukkig nieuwjaar"

nicole orriens zei

Je bent goed bezig als ik het zo lees. Fijn om je zaakjes goed op orde te brengen!