donderdag 15 juli 2021

Naaien

Gordijnen met mijn dochter gekocht, na eerst van West naar Oost en dan naar Zuid-Oost gereden en spullen om de gordijnen op te hangen. Gelukkig had ze de maten opgenomen en vond gordijnen die ze mooi vond, maar de bovenkant niet, maar kan ik makkelijk voor haar aanpassen.  

Dus vanavond de bovenkanten eraf geknipt en dan gewoon 'normaal' gordijnband eraan maken. En de onderkant op maat maken. Voor een aantal slaapkamers. Gordijnband gekocht in andere winkel, maar toch het verkeerde meegenomen, (zet die LEESbril dan toch ook op!) dus ik moet morgen even op mijn fietsje die omruilen. Na werktijd. Want had nog een stuk wat wel goed is, dus weet dat dit band het niet is. Kan in ieder geval al aan de slag ermee. 

Er wordt hard gewerkt. Er viel iemand af die zou komen helpen, want Corona. Nog steeds aktueel hoor. 

Ondertussen in het oude huis opgeruimd, spullen weggegooid die kapot waren en niet te repareren. Dochters waren bij ex en de BSO. Die moesten ook weer opgehaald worden, ex had zijn auto uitgeleend aan haar.

Druk en intens en dit weekend pas ik weer op de kinderen, want dan kunnen ze lekker doorwerken. Keuken wordt ook mooi. Een klusjesman die ze vond, kon toch niet het werk doen op de tijd die zij wilde, maar een oom van haar ex bood aan om dit te maken. Ombouw om een afwasmachine (hoeft er geen kastje opgeofferd worden en een stukje extra aan het aanrecht maken en daarin een inductieplaat inbouwen. Hij vond hetzelfde materiaal als bij de renovatie is gebruikt. 


Afbeelding van PublicDomainPictures via Pixabay 


3 opmerkingen:

  1. Fijn,dat je dochter zoveel hulp krijgt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er is dus blijkbaar regelmatig contact met de (familie van de) ex, dat vind voor de kinderen wel heel fijn. Succes met alles.

    BeantwoordenVerwijderen

Commentaar wat kwetsend of gewoon 'stom' is haal ik weg. Mijn blog is mijn veilige plek.