dinsdag 20 juli 2021

Ziek

Was zondag overdag nog een hele toer om erbij te blijven. Had een beetje koorts, hoesten, heel erg weinig energie dus toen eindelijk pas laat in de avond de kinderen door hun vader werden opgehaald, kon ik direct door naar bed. Nou ja, eerst een kop gemberthee met honing en 2 paracetamol. Totaal afgepeigerd. Wel een leuke dag gehad met de dametjes.

Onrustige nacht, maar kon wel slapen, werd een paar keer wakker en wist dat ik mijn werk moest afzeggen, dus mailtje gestuurd, een afspraak die ik bij de POH had voor dinsdag 24 uur ervoor afzeggen (met hoesten daar zitten is niet handig) en de vuilnisbak buiten zetten. Daarna mocht ik weer naar bed.

Werd ik pas om 1400 uur wakker! Wat!!

Naar beneden. Kop thee gemaakt met weer 2 paracetamols en weer terug naar boven. Rust is de beste medicijn. Snot echt van mijn kleinkinderen opgedaan. Snot zakt bij mij altijd van de neus lekker door naar de longen en hoesten maar. Altijd. Verder heb ik een minimaal sociaal leven dus ontmoet niemand eigenlijk. Al 1,5 maand niet op mijn werkplek geweest. Schoonzoon paar keer getest op Covid en negatief. Dochter idem.

Mijn "straf" voor het knuffelen met  en oppassen op mijn kleinkinderen met snotneuzen. Zou bijna zeggen met plezier in ontvangst genomen! Bijna he. Want weinig energie is niet fijn. Hoop dat het morgen wat beter voelt. Nu weer snel naar bed.

9 opmerkingen:

 1. Het klopt wel... ik ben al jaren niet verkouden geweest, hoera. Deels wegens beperkt sociaal leven, deels met dank aan de anderhalvemeter-samenleving. En ja, van kinderen pik je het al snel op. Sterkte en beterschap gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sinds oktober 2018 niet meer verkouden geweest. In 2019 ben ik de dans ontsprongen, waarom weet ik niet, in 2020 ook maar toen omdat ik in thuis was en bijna niemand in levende lijve heb gezien. Ook dit jaar nog nergens last van gehad, ben benieuwd hoe dat gaat als we in het nieuwe schooljaar weer massaal de school in gaan!

   Verwijderen
 2. Als je tegenwoordig hoest, word je gelijk door iedereen aangekeken.
  Beterschap en hopelijk ben je snel weer opgeknapt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beterschap! Gaat morgen zeker beter

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beterschap gewenst. Het klinkt alsof je het goed te pakken hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beterschap! Even goed uitzieken, dan kun je er daarna weer tegenaan....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beterschap. Is je dochter de dans ontsprongen?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou ja, zorg goed voor jezelf en het beste!

  BeantwoordenVerwijderen

Commentaar wat kwetsend of gewoon 'stom' is haal ik weg. Mijn blog is mijn veilige plek.