zaterdag 5 februari 2022

U kunt het ook normaal VRAGEN

Naar en aso gedrag in de supermarkt. Sta je aan het eind van de band de boodschappen eraf te pakken, in een hoek, dus weinig ruimte, sleurt de dame na je in de rij jouw karretje met geweld opzij, zodat zij haar boodschappen kan pakken uit die zelfde hoek. Joh??

Daar werd ik toch zo pislink van. Dus kon me niet inhouden en zei dat ze me dat ook gewoon kon VRAGEN...zo van; Goh, mevrouw, mag ik er even bij? VRAGEN? Is niet zo moeilijk toch, mevrouw?? Nul reactie, gewoon doorgaan met inpakken van haar boodschappen. (Later dacht ik dat ze misschien net als ik doof als een kwartel was/is, of ze deed alsof)

Ook prima hoor, maar ik moest even die frustratie kwijt. Had niet de illusie dat ik haar een diploma 'sociaal gedrag' kon overhandigen hierna. 

En dan nog mijn best doen om hard genoeg te praten door dat mondkapje. Als het moet kan ik dat prima. Even adem uit de buik (groot zat) en dan op groter volume dit zeggen. 

Brrrrrrrrrrrr...naar wijf!

(Moest er ook heel goed aan denken dat ook ik recht heb om normaal te worden behandeld. Normaal, netjes en beleefd. Die ruimte nu wel gewoon innemen).






6 opmerkingen:

izerina zei

Die missen een stukje bedrading van boven

Luz zei

Wat erg, zulk gedrag, heb ik ook grote moeite mee.

Janne zei

Wat hufterig!

liesjedeventer zei

Gelukkig zijn de meeste mensen heel vriendelijk! Maar sommigen lijken geen antennes te hebben voor sociaal gedrag.

pourquoi pas ??? zei

Wat erg he. Mijn haren gaan overeind staat van dit soort mensen en erger nog ze blijven veel te lang hangen in mijn geheugen ipv de aardige die ik tegenkom. Het kan gewoon je dag verpesten en als iemand het niet waard is dan zijn zij het wel.

Geri Meftah Art zei

Ik word ook link. Maar mijn ervaring is dat het lijkt of ik degene ben die fout zit en de ander het slachtoffer.