zaterdag 15 oktober 2022

Get fresh

Hehe....weekend zei ik tegen mijn collega's toen ik afsloot en het pand verliet. Zij zuchten ook online mee, we maakten een gebbetje, waren met een leuk en vooral gezellig team. De notoire zeikerds waren er niet.

Er werd hard gewerkt, met alleen in de pauze even tijd voor onszelf. Maar prima. Even flink wat dingen kunnen afhandelen. Zonder leidinggevende of manager op de vloer. 

In de ochtend voor ik naar mijn werk ging, de auto van mijn zoon op een plek in een garage op het vliegveld gezet. Daar kon hij ook zijn sleutels ophalen en geheel gratis. Altijd handig dat soort opties. Lekker mistig zo vroeg in de polder en een stuk gaat over een onverlichte weg. Weinig verkeer nog, dus geen idioten nog op de baan. Daarna door naar de trein en ook heen had ik een zitplaats. Hoera! En zelfs kaartcontrole.

En de trein terug leek wel extra lang en er was eindelijk eens plek genoeg. Tot Zuid, maar zelfs toen kon vrijwel iedereen zitten. Unicum. Uiteraard had ik mijn tas en laptop op schoot en niet aso op de stoel naast me.

Thuisgekomen, later dan normaal, maar he...ik kon zitten echt mijn best doen in de weekendstemming te komen. Thuiskleding aan (nou ja, in dit geval alvast mijn nachtkleding met een lekker dik vest erover), overal waxinelichtjes aandoen en wat kaarsen. Genieten van het opruimen van de werkspullen en mijn eten maken. 

Met aandacht (ok...niet; achter de laptop van alles en nog wat lezen en ondertussen ) eten. Maar die kaarsjes dat maakt het gezellig en knus. 

Fresh zal ik niet worden dit weekend. Maar heerlijk filmpje uit de tijd toen dingen nog overzichtelijk leken. Och nee...ook dat is niet waar. Net moeder geworden in dat jaar en een echtgenoot die 3 weken na de geboorte van zijn kind reiskriebels kreeg. Dus zoek het maar zelf uit. Een prelude op wat komen zou.



Hoe fresh zijn jullie dit weekend?

3 opmerkingen:

Bertiebo zei

Behoorliljk fresh: ik ga vandaag 'werken'.

Mevrouw W. zei

Ik ben heel erg Fresh: heb uitgeslapen tot 7.45 uur en dat is voor mij een unicum! Normaal ben ik rond 6 uur wel op.

Geri Meftah Art zei

Ga twee kaarten schilderen die ik opstuur als verjaardagskaart naar vriendinnen. Kreeg net een leuk idee. Frida Kahlo met herfst "bloemen" in haar haar, besjes, herfstbladeren etc. Vriendinnen zijn via mij Frida Kahlo liefhebbers geworden :-)