zaterdag 30 september 2017

Too shy zwijmel

Als ik nu dat soort haar had als de zanger, zou ik ook verlegen zijn, maar in die tijd, begin jaren 80 waren de kapsel fantasievol en ik herinner me nog dat ik bij de Kappersvakschool in Utrecht stekels liet knippen. Lange stekels bovenop en de rest kort. Gelukkig groeide mijn haar snel en had ik daarna nog heel veel soorten kapsels. Krullen, stijl, lang kort, bob.

Maar dan wel met van die jaren 80 oorbellen erbij uiteraard. Megagroot en zwaar.



11 opmerkingen:

Anoniem zei

Oorbellen droeg ik zelden maar ik had in die tijd wel veel verschillende kapsels. Grappige zwijmel.

CorryR zei

Sorry, kan me niet echt boeien. En verlegen ben ik ook al niet. Tja...

Anoniem zei

Herinner mij de aerobics lessen, de schoudervullingen, mijn diverse kapsels, oa een permanentje en de muziek uit die tijd.

Iris Papilio zei

Goh ja wat een tijd toch.. Die oorbellen.. deden zeer aan je oren soms. Mijn zus had hele zware, als die een kwartier op een verjaardag was zei ze.. jullie hebben mijn oorbellen gezien hè. En als iedereen dan keek en knikte zei ze.. dan doe ik ze lekker uit ;-)

Anoniem zei

Tegen oorbellen kon ik niet, dus nooit gehad, maar al die haarstijlen wel.

MelodyK zei

Ohjaaaaaa al deed ik indertijd niet echt mee met de haarmode... ook de oorbellenmode niet want ik kon niet tegen dat nepspul in mijn oren, dat heeft me toen wel eens spijt bezorgd maar achteraf, ach...

fijn weekend.

Ria zei

Die tijd herinner ik me wel. Wel een leuke zwijmel en al hééél lang niet gehoord.

Joanne zei

Ik kon niet tegen gaatjes in mijn oren. Twee keer geprobeerd, maar het werd dik en rood.
Toen oorbellen met clips. Die gingen ook zeer doen. Ik had wel verschillende haarstijlen.

Liefs Joanne

natasja zei

Oeh... de man van mijn zus kwam destijds met zulk haar bij ons in de familie. Ze was 14. Hij 19. Mijn ouders bleven er bijna in. Hij was verre van verlegen :-). Intussen is hij kaal en zijn ze nog steeds samen.
Leuk om terug te zien. Leuk nummer!
En die lange stekels... die had ik ook!

Dwarsbongel zei

De mode van die periode is geheel langs mij heen gegaan, ik bleef gewoon langharig tuig ;) De muziek heb ik wel gehoord via de radio, die de hele dag aan stond op de afdeling, maar is niet echt blijven hangen. Toch grappig om weer voorbij te horen/zien komen; ik heb er nooit eerder beeld bij gehad.

Mirjam Kakelbont zei

Jaaa, de jaren tachtig waren toch wel "de bom." Ik deed alleen niet mee aan deze haarmode (-: Maar wel met de schoudervullingen!
Warme groet