donderdag 16 januari 2020

Overvloed

Ach gut...ook onze Linda de Mol doet aan ontspullen zag ik. Dat doet mij nogal potsierlijk aan. Ze zal ook wel een vega-dagje hebben. Alles wat de redactie aangeeft wat momenteel trending is op social media. En dat moet ik haar nageven, daar heeft ze een goede neus voor.

Makkelijk zat te ontspullen, als je toch al veel hebt maar ook als je het je kan permitteren om teveel te hebben. Ik krijg op mijn spreekuur werkelijk nooit clienten die verzuchten dat ze zo druk zijn met 'ontspullen'.

Luxe probleem.

Nu ontspul ik wel, nou ja, laat ik het gewoon opruimen noemen, want ik vind het zo'n lelijk woord ontspullen. En breng mijn overvloed regelmatig naar de Kringloop in plaats van weg te mieteren. Maar meer omdat ik dan minder hoef af te stoffen en dat het makkelijker is zaken te vinden. Een klein stapeltje is makkelijker doorzoeken dan een grote.Afbeelding van Deedee86 via Pixabay 

Dus eigenlijk ben ik ook een luxe-paard. Dat ik nog 'genoeg' heb om zelfs weg te kunnen geven, zonder dat ik daar last van heb. En dat is ook weer prettig om in te zien. En iets om dankbaar voor te zijn.

10 opmerkingen:

pourquoi pas ??? zei

Dat meen je niet? Linda ook? En ik maar denken dat die mensen het zo makkelijk hebben.
Ben trouwens een beetje Lindamoe . nooit eerder gehad maar ook haar werd ik opeens zat maar ik vind mensen die alles kunnen sowieso niet leuk. ;-)

Janne zei

Ik ontspul dus ook. Niet omdat ik zoveel heb maar omdat ik naar een tiny-huis verhuis en nu nog in ‘n boerderijtje woon. Geen grote maar toch altijd 4 keer zo groot dan de nieuwe woning.

Anoniem zei

Wat een zure post als ik eerlijk ben. Voor jou is "ontspullen" danwel opruimen zonder dat je er last van hebt een luxe probleem en iets om dankbaar voor te zijn en voor Linda de Mol, die naar ik denk kneiterhard werkt, is maar lekker makkelijk omdat ze zich spullen kan permitteren....?

Snap ik echt niks van.

Doordat zij leven zoals zij leven heeft ze jaren in angst gezeten om haar gezin, moesten haar kinderen beveiligers mee, ook zij is bedrogen en verlaten, ook haar ouders zijn overleden. Daarnaast geeft zij ook veel weg.

Jammer hoor. Ik ben echt geen die hard Linda fan, maar deze post vind ik een beetje kort door de bocht, op de man (vrouw) gespeeld en niet nodig.

Waarom lees ik hem dan. Omdat ik wel vaker lees en dit hier niet had verwacht.

Hopelijk volgende keer weer wat positiever.

izerina zei

Je laatste conclusie is toch prettig? Gewoon dankbaar zijn

Luz zei

Ik ontspul echt nooit...

Mirjam Kakelbont zei

Waarom zou ik moeten ontspullen? Omdat ene mevrouw Marie Kondo daar een boek over heeft geschreven? Ik doe lekker wat ik zelf wil (-:
Prijs je rijk!

Anoniem zei

Dus wanneer rijke mensen minder spullen om zich heen willen en mischien zelfs vega worden dan is dat potsierlijk. Want trendy. Dat het blad Linda over die onderwerpen schrijft is ook niet ok.Dat klinkt behoorlijk rancuneus.

klaproos zei

grappig dat de anonieme reacties lekker fel zijn, maar zich niet durven te tonene.... stiekeme gluiperds noem ik dat:-) anyway... wat de rijken doen doen de rijken... ik doe het op mijn arms :-0 en voel me stinkend rijk... met al mijn spulletjes om me heen, gewoon lekker doen en laten doen, daar houden wij van :-) heb het fijn vandaag

Boterbloem zei

Klaproos,zo heet je echt??Aparte naam hoor! Een pseudoniem is net zo goed anoniem !

Anoniem zei

Ik woon in Nederland en ben vandaag een gelukkige vrouw? Ik zei tegen mezelf dat elke kredietverstrekker die mijn leven en dat van mijn gezin zou kunnen veranderen, iedereen die op zoek is naar een lening, naar Hen zal verwijzen. Als u een lening nodig heeft en u bent 100% zeker dat u de lening terugbetaalt, neem dan contact met hen op en vertel hen dat mevrouw Faye u naar hen heeft verwezen. sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.