zaterdag 25 september 2021

Memories


If you have been away and left this world behind
So fare away, no problems on your mind
Alone again, feeling very sad
Left with your memories
If you have been away and made a lot of fun
No place to stay, always on the run
Alone again, feeling very sad
Left with your memories
Is it really worth-while?
Is it really worth-while?
Now if you've been away and wandered on the shores
Games to play, so what you've been looking for?
Alone again, feeling very sad
Left with your memories
Left with your memories
Left with your memories

Met dank aan mevrouw H te B die me opmerkzaam maakte aan de jaren 70 hits op radio 5. En me eraan herinnerde dat ik eigenlijk nog steeds een kleine radio wil. Niet zo'n Ghettoblaster hoor. In de huiskamer. Nu dan met DAB kwaliteit, maar gewoon lekker luisteren terwijl je werkt. Ik zit, ook als ik niet werk, vaak in stilte. Via internet radio luisteren daar denk ik vaak niet aan. 

Vroeger, in die jaren 70, zat ik urenlang aan de radio gekluisterd als puberette. Zwijmelde weg bij dit soort nummers. Melancholisch en mooie muziek. Even niet de spanning die beneden aanwezig was, voelen. 4 opmerkingen:

 1. Al heel lang wil ik een gewone radio. Eentje met een knop waarmee je verschillende zenders kiest. En met een knop harder en zachter en met een knop aan en uit. Desnoods een draagbare, die ik naast me neer kan zetten. Ik vind het niet prettig luisteren via telefoon of laptop.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil OOK een geluidsding in de huiskamer, eventueel draagbaar om mee te kunnen nemen naar boven. IK heb nu altijd de radio aan staan op de laptop, ook als ik werk. eventueel op de telefoon-app als ik in de keuken bezig ben. Maar ik wil gewoon een radio, zo'n DAB-ding? Maar ik heb "de boot gemist"- geen idee wat ik zou moeten kopen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Doen dames, veel makkelijker dat een telefoon of een laptop. Zo Dab-radio is zeker aan te raden, want meer zenders en zuiverde dan een ouderwetse fm-radio die je geregeld moet bijstellen. Een dab-radio doet dat zelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, heb ik ook, zo'n draagbaar ding waar ook eventueel cd in kan. Goedkoop dingetje maar goed om mee naar boven te nemen als ik boven werk. Zoveel plezier van. En er zijn zoveel fijne radioprogramma's.(tip, zondagmorgen tien tot twaalf DannyVeraMusic op Veronica geloof ik) Mijn oude cd's draai ik met dit ding ook nog eens.

  BeantwoordenVerwijderen

Commentaar wat kwetsend of gewoon 'stom' is haal ik weg. Mijn blog is mijn veilige plek.