zondag 5 september 2021

Oefenen

Leuk! Even een paar uurtjes oppassen op mijn kleindochters. Beide ouders moesten werken en hun diensten overlapten elkaar. Opvang is dicht in het weekend. Dus blij dat het zo opgelost kan worden. 

Uiteraard beide kleindochters voorbereiden op de F1. Jongste stond enthousiast op de tv te bonken. That's the spirit. En zo verkreeg Max Verstappen Pole Position. 

Andere kleindochter was druk bezig aan het lezen in het boek Alfabet van Charlotte Dematons en ontdekte steeds meer, maar vooral de letterdief zien op elke pagina vond ze enorm grappig. Ik oefende woorden met haar en zij genoot van de ontdekkingstocht. En daarna veel knippen. (Niet in het mooie boek hoor!) Blaadjes, papier, alles knippen. Zo blij dat ze snapte hoe het werkt zo'n mini-schaartje. En daarna vierkantjes tekenen. 

Afbeelding van wattblicker via Pixabay Ben er trots op dat er geen enkele keer getaald werd naar elektronisch vermaak. Geen tablet, geen tv, geen Netflix. Gewoon spelen, jezelf vermaken en natuurlijk even naar de speeltuin in de buurt. Helaas werd de grote gerenoveerd, dus daar konden we niet heen. Maar de kleine was ook al plezier genoeg.

Schoonzoon was op normale (lees te laat, maar daar had ik al rekening mee gehouden, dus geen probleem) tijd hier om ze te op te halen, want het weekend zijn ze bij hem. Gezellig en ik ben blij dat we normaal met elkaar omgaan. Zo enorm belangrijk voor de kinderen. 

En dan vanmiddag de F1 op Zandvoort; wat een bofkont dat ik zo'n leuk weekend mag hebben! En de zon schijnt - heerlijk buiten genieten van de weekendkrant met een vers kopje koffie en een geroosterde volkoren boterham met ei. Wat me even terug doet denken aan een lieve vriendin.

Heb het goed vandaag.5 opmerkingen:

 1. Dat klinkt zeker als een heel plezierig weekend! Fijn dat je daar zo van kunt genieten. Ik wens je nog een heel fijne dag!

  Groetjes, Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk voor je en wat is het je gegund lief wijf dat je dr bent

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De tevredenheid spat er weer van af - LEKKER! Ik wens je ook verder een plezierig weekend! Het is heerlijk weekendweer!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geen mens is God, maar er is een man die ik vertrouw en hij doet wonderen met spreuken, zijn naam is Lord Bubuza. hij heeft mijn huwelijk 11 jaar geleden gered met zijn spreuk. Mijn man vroeg een scheiding aan en het was erg gênant, beschamend en hartverscheurend. Ik begon hulp te zoeken op internet toen ik verschillende getuigenissen zag waarin mensen Lord Bubuza waardeerden voor het helpen herstellen van hun relatie, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 om hulp en hij reageerde en beloofde me te helpen mijn huwelijk te herstellen met zijn betovering. Ik deed wat hij me opdroeg en een paar uur later kwam mijn man terug en smeekte me op zijn knieën om hem te vergeven en hem terug te accepteren. Hij annuleerde de scheiding, het is nu 11 jaar en we zijn nog steeds gelukkig getrouwd. Ik zal Lord Bubuza blijven waarderen omdat hij een God op aarde is. Hij kan jou ook helpen. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of website: https://lordbubuzamiraculouswork.com

  BeantwoordenVerwijderen

Commentaar wat kwetsend of gewoon 'stom' is haal ik weg. Mijn blog is mijn veilige plek.