woensdag 17 augustus 2022

Alweer?

Zit je net lekker te niksen, nou ja, een boek uit de bibliotheek te lezen in de tuin en te genieten van de drogende was, waar ik, simpel mens, al gewoon blij van word. Dat boek blijkt een heel erg interessant en leuk geschreven boek te zijn....alweer een appje van de leidinggevende...dat hij iets niet snapt. Op dag 2 dus van mijn vakantie. Mijn conclusie is dan: dat het misschien handig was om nog even zaken te overleggen voor ik met vakantie ging omtrent mijn overdracht. Maar niks van dit alles en dan wel dit gezanik.

Nu even op mijn handen zitten en niet eerder antwoorden dan zo rond een uurtje of vijf of zo. Uiteindelijk pas rond 21.00 uur gedaan. Want laat hij eerst zelf maar eens gaan nadenken. 

Zo jammer dat ik hem mijn prive nummer heb gegeven. Wil hem eigenlijk graag weer uit mijn app verwijderen. Nu appt hij alle dagen en bijt nog bovendien!Ben dus verre van 'los' van mijn werk en werkergernissen. Maar even hard meezingen met bovenstaande dus! En zit al de hele middag op een pakket te wachten. En lees net dat dit nog later wordt. 

En daarna is dat tijdstip weer weggehaald en staat er nog geen nieuw moment of datum. Dus weg gaan vandaag dat lukte niet. 

Nou ja...dan niet.

Alleen in de avond snel mijn voorraad plastic etc in de daarvoor bestemde gemeentelijke vuilnisbak gemieterd. En nu lees ik net dat de zending morgenmiddag komt. Dus alweer Costa Tuinesie. De kunst is daar volop van te genieten. En hopen dat er niet weer een werkappje komt!
9 opmerkingen:

Bertiebo zei

Hoe vervelend ook voor jou, misschien dat hij het nu gaat snappen? Zo te lezen denk ik het niet, maar je weet maar nooit.

izerina zei

Inderdaad contactmogelijkheden afsluiten als je vakantie hebt

Anoniem zei

Dat pakje kan ook naar de buren

Petra1945 zei

Het lijkt dokter Kees wel, bij Karin Pons!

Anoniem zei

Je hoeft in je vakantie geen
verantwoording over je uren af te leggen. Gewoon reageren wanneer het jou het beste uitkomt. Voor nu, lekker genieten van je vrije tijd.

Petra zei

Sterker nog: je hoeft in je vakantie niet te werken! Dus je hoeft helemaal niet te reageren.

Je kunt in whatsapp een bepaalde persoon negeren voor een bepaalde tijd, misschien dat dat nog helpt.
In je gespreksoverzicht met die persoon ga je naar instellingen en dan naar "Mute notifications". (Of de Nederlandse versie van die woorden, mogelijk iets als "Stille meldingen"). Je kunt dan aangeven hoelang je geen meldingen wil krijgen van deze persoon. Maar het is wel zo dat als je naar het overzicht gaat van al je gesprekken, dat je dan wel kunt zien dat er nieuwe berichten zijn van deze persoon. Het is alleen mogelijk wat makkelijker te negeren dan wanneer je pop-ups erover krijgt.

Je kunt in whatsapp ook bepaalde personen bovenaan vastprikken, dan blijven die altijd bovenaan staan, ook als er nieuwere meldingen zijn van andere personen. Misschien kun je dat gebruiken in combinatie met "Stille meldingen" om te zorgen dat jouw baas niet op de eerste pagina van whatsapp belandt, gewoon, omdat je daar al je favoriete contacten zoals je kinderen hebt vastgeprikt. (Vastprikken doe je door in het overzicht van alle gesprekken je vinger te plaatsen op een favoriete persoon/groep en even te wachten terwijl je je vinger vasthoudt. Bovenaan komt dan een menu met ook een punaise er bij. Klik op de punaise).

Fijne vakantie!!!!

Marie zei

Ik zou appen, ik heb vakantie ben ...augustus weer terug. verder alles negeren.

pourquoi pas ??? zei

Ik moest gelijk denken aan een scene uit MOM. Zitten de met zn vijven aan tafel verteld de ene dat ze kanker heeft en mom er meteen bovenop; ik het ook iets vreselijks meegemaakt, zat de hele dag op pakje te wachten, durfde niet eens naar de wc ga ik toch en ja hoor, kwam de bezorger en die ging zonder pakje af te leveren weer weg.

O ik heb 3 eekhoorns in de tuin.

Mevrouw Niekje zei

Ik weet niet wat je nu leest, maar ik ben nu in een prachtig boek bezig. Een bruidsjurk uit Warschau, geschreven door Lot Vekemans. Misschien lukt het nog om dit te lenen en te lezen deze vakantie, anders zeker reserveren en een andere keer lezen.