vrijdag 12 augustus 2022

Laatste

Lange intensieve werkdag achter de rug. Extra vroeg begonnen, de zon was nog niet eens op toen ik al onder de douche stond. Ook rustiger in de trein en plaats genoeg. Maar wilde graag wat extra meters maken en in rust, dus dat lukte goed. Het lekkere Koffieapparaat weer eens kapot (heel vaak), dus dan in het gebouw zoeken (volg instructies van de koffiejuffrouw) naar een ander apparaat op een geheime locatie. Zo kom je nog eens ergens. Hetzelfde met de toilet. Ook kapot dus dan in het gebouw zoeken naar een ander toiletblok (dat zit overal op dezelfde plek). Dan in de middag snel huiswaarts aan project verder werken. Druk in de trein, maar die treinen zijn korter dan voorheen, dus dan zit je al snel opgepropt. 

Thuisgekomen niet meer naar buiten, in de relatief koelere huiskamer verder werken en dan nog ietsje langer dan mijn contract aangeeft, maar dan weet ik dat ik met een leger hoofd zaken kan achterlaten. Oh ja...telefoon uitschakelen einde werktijd en voicemail inschakelen dus. En de out-of-office erop. 

Nul vragen van leidinggevende over wat er dan ligt. Waar het ligt. Hoeveel er ligt. Hoe ik zaken overdraag. Op vrijdag werkt hij niet. Ook geen reactie op mijn mail. Oh ja...een hele sullige opmerking waar het dossier van meneer X was, mailen naar een ander en dan ook nog naar nog een ander, terwijl ik gisteren doorgaf hoe de vork in de steel zat en als hij even iets verder keek dan zijn neus lang is...(hij heeft een heel kort neusje) had hij zelf zijn antwoord kunnen vinden. Dus werd daar bijna opgewonden over, maar besloot dat het totaal zinloos is. Niet doen vlak voordat je even rust mag nemen.

Heb mijn zaakjes op orde. Weet wat er speelt, wie wat moet gaan doen en waar. Nog een keertje om 05.15 uur de wekker zetten en dan hoeft dat even niet meer. Al word ik meestal in het weekend ook op die tijd wakker. En dat wil ik dan niet he....en dan luister ik nog maar even naar Maarten van Rossem.

Of sta toch vroeg op en kijk naar vallende sterren! Deze week weer van die zwermen. Zo mooi.8 opmerkingen:

Mevrouw W. zei

Ik wil je een hele fijne vakantie wensen!

pourquoi pas ??? zei

Wat een heerlijk gevoel moet dat zijn even vrij van al dat reizen en die shit. Geniet en verwen jezelf eens lekker. Ben benieuwd naar je verhalen.

Bertiebo zei

Ik hoop dat je een heerlijke vakantie gaat hebben en dat wens ik je ook. En net als Helene ben ik benieuwd naar je verhalen

Anoniem zei

Een hele fijne en mooie vakantie

mrs H. te B. zei

Ik wens je een fijne vakantie, met goed genoeg weer! Leuke dingen om te doen, lekker uitrusten! Het is NU tijd om de deur, ook mentaal, achter je dicht te trekken en op te laden voor de tijden die nog gaan komen. Heb je twee of drie weken?

ella zei

Voor dat je met vakantie gaat wil ik nog even zeggen dat jij goud waard bent voor je baas en dat ze heel dom zijn dat ze dat niet opmerken. Jij hebt hart voor je cliënten en iemand die in de problemen zit gun ik iemand zoals jij ( ook al weet ik nit precies wat voor werk je doet)
Een hele fijne vakantie, geniet ervan. Ella.

Alice K. zei

Heel fijne vakantie!
groetjes, Alice K.

Mevrouw Niekje zei

Maak er een mooie vakantie van en vergeet al die klojo's op je werk maar even!