dinsdag 7 maart 2023

Koffie

Voelde me niet helemaal lekker na het eten en besloot rond 20.15 uur naar boven te gaan. Mocht ik nog even wat tv kijken op mijn mobiel en dan hoopte ik in te dommelen en wensen dat ik me beter voelde in de ochtend.

Paar keer wakker geschrokken. Uit een droom waarschijnlijk. Bezweet en onrustig. Dacht dat het einde verhaal zou zijn (ook over gedroomd) en hahah...maakte me zorgen over de toestand van mijn lijk wat men pas na weken zou vinden, want vergeten de kachel lager te zetten. Riante 17 graden in huis. Wat schiet er allemaal door je kop he. Oh en dat ik mijn huis moet uitmesten. Arme kinderen die zoveel bewaardingen aantreffen en dat moeten doorpluizen (nee...alles kan weg!). Snapte dat dit over mijn moeder ging. 

Later wakker dan de planning, maar maakt niet uit, had een dagje vrij genomen. Eerst maar douchen en de de dag schoon en fris beginnen. Maak ik zo een kopje Bullet Koffie, ook altijd goed om me weer op te peppen. 

En dat was het dan wel weer. 

Maar we zijn er nog. Het is direct behaaglijk warm in de huiskamer dus dat is fijn. Kom even tot jezelf en kijk maar. 

Ja, vind mijzelf een slome duikelaar met een heel saai leven. En toch ramde ik er gisteren nog een sollicitatie uit, van een lieve en trouwe webvriendin ontvangen, ondanks mistig hoofd en pien in de kop. Omdat ik niet wil blijven hangen waar ik nu werk, waar men constant de Wet van de Waanzin bezigt. Iedere keer hetzelfde doen en dan toch een ander resultaat verwachten.




Koffie is doorgelopen. Even een momentje voor mijzelf. 

3 opmerkingen:

Bertiebo zei

Hopelijk knap je snel op. En ik ga meteen weer duimen.

Mevrouw W. zei

Ik hoop oprecht dat je op een dag ergens anders kan gaan werken.

Mevrouw Niekje zei

Net als Mw W hoop ik dat ook, ik gun het je zo! Mijn vader zou zijn huis (ons ouderlijk huis) ook moeten opruimen als het aan mij lag. Maar daar heeft hij geen zin in en hij zegt dan dus: dat mogen jullie doen als ik dood ben, en als het dan opgeruimd en leeg is mag je het hele huis hebben! Het is hypotheekvrij, erg groot en dus snap ik hem ook wel!