vrijdag 3 maart 2023

Makkers staakt uw wild geraas

Van mij mogen ze nog wel even doorstaken het personeel in het streekvervoer. Want dat biedt mij de optie om vaker thuis te werken. Lekker egoïstisch gedacht uiteraard.

Heerlijk vooral dat de wekker niet om 05.30 uur afgaat en ik de avond ervoor mijzelf verplicht om rond 22.00 uur in bed te liggen. Slapen gaat nooit direct als mijn hoofd het kussen raakt, maar goed; dan rust ik toch.

Niet dat ik nu minder uren werk door thuis te zijn (zonder toezicht), juist het tegenovergestelde. Want effectievere uren. 

Helaas sta ik als dit gepubliceerd wordt alweer te douchen en klaar om richting werkplek te reizen. Dus maak het maar zo aangenaam mogelijk. Alles van te voren klaarzetten en neerleggen. Kan ik met de blik op oneindig en verstand op nul de deur uit. Lunchpakketje ligt al in de koelkast klaar. Zo nog even de kleding uitzoeken inclusief oorbellen en klaarhangen/leggen. 

En ach...nog maar weer 1 dagje werken en dan alweer weekend. Kan me al verheugen op de eerste F1 race en hoop op nog wat goed weer om de tuin een beetje in te duiken. 





4 opmerkingen:

Bertiebo zei

' Slaap je niet, dan rust je toch' , dat is mij ook altijd geleerd. Hopelijk werkt het bij jou. Bij mij niet.

Petra zei

Mijn vriend heeft ook zin in dit weekend!

nicole orriens zei

Dat kan ik me best voorstellen. Dit is echt overmacht. Dan moet je wel thuis werken.

Mevrouw Niekje zei

Met jouw leidinggevende, de vieze koffie en een aantal minder leuke collega's kan ik me goed voorstellen dat je blij bent met de staking, iedere werkdag die je niet op kantoor hoeft door te brengen is volgens mij een topdag! Fijn weekend!