zaterdag 4 maart 2023

Harde Slipper

Was even een hartverwarmend momentje, toen ik gisterenavond in het winkelcentrum een oude vriend van mijn zoon tegenkwam. Hij gaf aan dat zijn dag helemaal goed was nu hij mij zag. (Charmeur) en of we even mochten huggen. 

Tuurlijk. Blij te zien dat het nu zo goed met hem gaat. In de puberjaren heeft hij het zwaar gehad. Zeg maar opvoeding van de Harde Slipper. Alle vrienden van mijn zoon kwamen altijd over de vloer hier. En dat leek nogal bijzonder hoorde ik want van de meeste moeders moesten ze maar buiten 'hangen'. Tsja...het kostte wat tosti's en frisdrank, maar ik wilde altijd graag weten en leren hoe de wereld van mijn zoon in elkaar zat. En dat ze welkom waren.

Niet dat ik de coole moeder wilde spelen, maar wel geïnteresseerd en op de hoogte willen zijn van hun wereld. 

Those were the days.





4 opmerkingen:

izerina zei

Nu weet je,hoeveel goed het die jongen (en de anderen) deed

pourquoi pas ??? zei

gelukkig maar dat je er maar bij zet dat je geen coole moeder wilde zijn want dat dachten wij alleen. Die Cellie die wil altijd een coole moeder zijn. Of zou jij toch het hart op de goede plek hebben?
Daniel Arends. Zo grappig.

liesjedeventer zei

Aah wat ontzettend leuk en lief! Ik zie het helemaal voor me. Dat zijn de kostbare momenten in het leven. En altijd onverwacht!

Bertiebo zei

Wie goed doet, goed ontmoet. Letterlijk