woensdag 28 augustus 2019

Slang

Gelukt hoor, om een nieuwe slang voor de douche uit te zoeken (wat veel keus nog), van een goed (Duits) merk, keek daar toevallig vorig jaar naar met mijn zoon, glad zonder ribbels, te monteren en vanochtend zonder lekken te gebruiken. Uiteraard gisteren wel uitgetest, maar ervaring leert dat het altijd nog kan gaan lekken na een tijdje door niet correct monteren of aandraaien. Dus oude leertjes nog maar bewaard.


Afbeelding van Manfred Richter via Pixabay 


Hup daar was Willem met de waterpomptang dus. Ooit werd ik uitgelachen door een collega toen ik zei dat ik ieder jaar van mijn vakantiegeld of electrische apparaten kocht of gereedschap, zodat ik simpele klussen zelf kan doen. Stond ik daar met mijn setje steeksleutels. Nu ben ik blij dat ik gereedschap heb.

Was gisterenochtend  al vroeg heet en benauwd, maar zo blij dat ik het kon doen, dat ik een fiets had waar ik op kon fietsen (en afstappen) en thuisgekomen ook nog snel de was opgehangen die in twee minuten droog was, dus het voelde als een prettige dag ondanks de pech van de kapotte slang. En zweethoofd. Zelfs eind van de middag toch nog even het gras gemaaid.

Ook had ik nog staan dat ik met contactpersoon moest bellen over dat sollicitatiegesprek van twee weken terug. Want ik zou binnen een week iets horen. Maar niets gehoord of gelezen. Pfffff.....schrijf dan in ieder geval dat de keus op een ander is gevallen, maar laat me niet zo bengelen. Als ze je willen, dan hoor je echt wel direct wat. Niet de grote stille heide.

Gisteren werkt contactpersoon niet. Vandaag maar bellen. Oh..zij is deze week met vakantie...OMG!
Snap wel dat ze een secretaresse nodig hebben.

Terwijl een ander bedrijf waar ik gesolliciteerd had juist keurig aangaf dat alles ontvangen was.

Nu eerst maar aan de koffie, vers gezet en even weer rustig worden en doorrrrrrrrrrrr...Maar dat doelloos solliciteren, elke dag, elke week, maanden en jarenlang. Als mijn kleren koud waren zou ik zeggen dat het me niet in de koude kleren gaat zitten. Maar die kleren zijn al aardig opgewarmd door binnen- en buitentemperatuur.

Rustig, kalmeer je brein en kijk nogmaals naar alles wat er mooi, lief en fijn is. En wat is dat veel!!3 opmerkingen:

 1. Ik vind het ook niet netjes dat ze sollicitanten niet op de hoogte houden. Dat is toch ook een kwestie van 'common courtesy'?!

  Fijn dat de douchekop goed gelukt is!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is dat toch erg he die mensen die niet terugbellen.
  Moest aan je denken, nou ja doe ik wel vaker hoor, maar had brief van UVW in de bus, adres klopte maar naam niet. Meneer Jansen woont hier niet. Ik heb gebeld omdat ik niet wil dat mr. Jansen inde problemen komt. Ze noteerden niets, moest de brief gewoon terugsturen. Arme meneer Jansen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is toch wel heel vervelend als je gewoon niks meer hoort van zo'n gesprek. Misschien zijn ze nog aan het bakkeleien daar wie het worden gaat.
  Maar je telde dus weer je zegeningen, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Commentaar wat kwetsend of gewoon 'stom' is haal ik weg. Mijn blog is mijn veilige plek.