vrijdag 16 augustus 2019

Wake up, Cellie, wake up!!

Net als de vrijwel net zo bekende Sylvie Meis, doe ik dat ook zo, in de ochtend. Ik sla mijzelf eens even flink op de bolle wangen, maar dan die aan de achterkant en start de dag.


Wake up
sylvie wake up

cc Silvie Meis

En vandaag lekker een heel stuk gesnoeid in de voortuin. Omdat ik daar zin in had en het ook wel zo praktisch is om dat vandaag te doen, aangezien de groenbak binnenkort geleegd wordt. 

Lekker buiten bezig geweest en tuinieren is, dat moet ik mijn moeder nageven, altijd therapeutisch positief. Je bent buiten, je werkt met je lijf, je zit lekker in de aarde te poeren, met planten en struiken en in mijn geval die ene boom. En denkt even aan niets anders dan lekker tuinieren. Heilzaam. 

Misschien ga ik straks nog wel even wat in de achtertuin rommelen. Besef goed dat dit rijkdom is.

Mijn lijf doet het, ik heb er ook nog zin in en ik heb er tijd voor. Die combinatie komt niet zo vaak voor als ik voor vanzelfsprekend aanneem. Wat zeg ik; een tijd terug was die combinatie bij mij ook niet voorradig.

Wake up!


4 opmerkingen:

  1. Heerlijk, Cellie on the job, having fun!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn voor je dat je zo lekker gaat, ja soms heb ik ook zomaar opeens de geest om iets te doen wat er al even ligt... en daarvan moet je profiteren natuurlijk.

    BeantwoordenVerwijderen

Commentaar wat kwetsend of gewoon 'stom' is haal ik weg. Mijn blog is mijn veilige plek.