dinsdag 19 januari 2021

Mysterie opgelost

Met de Kerstdagen ontving ik een mooi boeket bloemen. Er zat een Fleurop kaartje bij en ik herkende wel één naam, maar niet in combinatie met die andere. En ze hadden nog een hond ook? Huh?

Kon me voorstellen als hij een nieuwe partner had, ik dit wel eerder had gehoord dan via een boeket. Dus ik liep mijn hele Rolodex door wie die afzenders dan konden zijn en ze moesten ook nog een hond hebben, zo'n Corgi hond. Had ik wat gemist? Raakte ik nu toch echt vergeetachtig? 

Gelukkig nam die eigenaar van naam één contact met me op en vroeg me of ik 'iets' ontvangen had. Iets...zeg dan gewoon "Bos Bloemen". Ja, dus en ik vroeg hem direct of hij een nieuwe lover had. 

Hahahaha....nee joh, maar wel een hond. Met die naam die op het kaartje stond. Een vrouwtjeshond. 

Toch een nieuwe bitch.

Maar dan wel een schatje. Zo'n lief koppie. Vind het ook zo leuk voor hem. Dat hij iets in zijn leven heeft waar hij verantwoordelijk voor is, voor moet zorgen. Dat maakt hem zachter (hoop ik) of meer in contact met zijn zorgzame kant. Alle dingen die ik van mensen hoor die een hond hebben of een huisdier. Echt heel fijn dat hij zichzelf dat gegund heeft. Alsof ik zelf een hond heb. Zo blij.

Sneeuwde het bij ons wel 2 mm, bij hem, in het Hoge Noorden was dat toch ietsje meer. Het was ook direct lekker fris met overdag zo'n - 18 graden en dan blijft sneeuw liggen. 

Maar zijn hond was even onvindbaar. Want die genoot enorm van door de sneeuw rollen en naar de sneeuw happen. De eerste keer sneeuw voor de hond. Kom maar door met je sneeuw baasje!! Meer, meer meer. 
5 opmerkingen:

izerina zei

Heb je nog wel eens aan het raadsel gedacht de laatste weken.?

nicole orriens zei

LOL. Wat een prachtig plaatje. Wat een boel sneeuw inderdaad!

Marlou zei

Ha Cellie,

wat ontzettend leuk, dat je een grote struis kreeg!
Ik neem er wel eens eentje aan, voor één van de buren.
Maar... nooit voor mezelf.
Hoeft ook niet hoor, daarom zeg ik het niet. Maar ik vind het gewoon bijzonder!
Leuk ook...d at hondje in de sneeuw!

Dagdag!
Groetjes van Marlou

klaproos zei

whahaahahhaha opgelost,
ja heerlijk door de sneeuw met je hond, wij gaan zo door de regen en wind, verschil mot er wezen he :-)

pourquoi pas ??? zei

Erg he als je iets, al is het een kerstkaart, krijgt en je weet niet van wie. Het blijft je achtervolgen. Ik zou dat nooit doen of ik moet een hekel aan iemand hebben haha. Dat is nog eens een goed idee. dikke knuffel