woensdag 13 januari 2021

Solliciteren - nu even niet!

Oh hoe heerlijk: niet meer alle vacature-meldingen van de diverse sites te hoeven uitpluizen. Niet meer bijna dagelijks me te hoeven verdiepen in het vinden van een betaalde baan. 

Alweer een passende brief bedenken. Uiteraard heb ik wel een standaardbrief, maar er moet toch wel iedere keer wat in wat maakt dat dit De brief is voor deze vacature. Motivatie bedenken waarom men juist MIJ moet aannemen. Even niet. Hoop de komende jaren niet. Of eigenlijk, maar dan tart ik het lot misschien wel; helemaal nooit meer. 

Uiteraard snap ik dat er vanuit werk ook weer allerlei verplichte nummertjes komen. Dat is nou eenmaal zo. En wellicht weer aanleiding tot olijke bloggen.

Verder kwam er een pakketje van die bolle met die blauwe stip. Heuh? Heb niets besteld toch? Is het niet voor de buren? Nee...mijn naam stond erop dus blij als een kind opengemaakt. Een pakketje!!!


Afbeelding van Waltteri Paulaharju via Pixabay Nu kan ik mijn steelpannetje, waar ik water in kookte voor koffie of thee,  weer opruimen. Staat er opeens een waterkoker, spiksplinternieuw in mijn keuken. Nou ja......wie doet er zoiets liefs? En wie leest er zo aandachtig. Daarvoor schreef ik het trouwens niet hoor; dat ik hoopte dat iemand het zou lezen en er als een tovertruc opeens een vervanging van mijn waterkoker zou komen.
De afzender staat er niet bij, dus ik weet niet wie ik hiervoor hartelijk kan bedanken. Echt heel erg blij mee.

Mis ook heel erg een auto trouwens!


9 opmerkingen:

Bertiebo zei

Dat is zeker erg lief! Van die waterkoker bedoel ik. En wat fijn dat je niet meer hoeft te solliciteren. Dat je kan denken daaag, de groeten, ik ga wat leuks doen!

Jo zei

Hihi. Die laatste zin ...

Jo zei

Met natuurlijk een hartelijke groet van Jo.

Anoniem zei

O, is 'tie kapot?

Marlou zei

Ha Cellie,

wat een ontzettend lief kado!
Daar heb je heel lang wat aan en dat zijn de leukste en beste.

Hoef je echt niet meer te solliciteren?
Dat zou fijn zijn.
Ik herinner me nog de dag van gisteren, dat ik niet meer hoefde.
Heb meteen een rondedansje gemaakt en geroepen: joehoehoehoeeeee... ik hoef niet meer....

Groetjes van Marlou

"Hanneke" zei

Heerlijk hè, niet meer hoeven solliciteren. Dat kwartje van die auto viel bij mij HEEL erg laat! (Wat zegt dat over mij???) Ik vind dat cadeau van die waterkoker erg attent - schreef je dat -ie stuk was? Wat lief, dat iemand daar zo op reageert, een lief cadeau (want heel praktisch en heel nodig, blijkbaar....)....

guusje zei

Voorkeur voor kleur of merk. Electrisch?

Kliefje zei

Fijn, die waterkoker! Een (thuiswerkende) mensch kan toch niet zonder?

Iris Papilio zei

Dat lijkt me ook heel lekker rustig! Ik hoop echt dat het werk je bevalt. Dan zal het hopelijk voorlopig ook echt niet nodig zijn om te solliciteren.
Wat een verwennerij, echt heel lief van de gulle gever! Komt gewoon omdat je een lief mens bent!