zondag 24 januari 2021

Topvrouw

Hoorde dat er bij Ferrari een (Nederlandse) vrouw is aangenomen als coureur in opleiding. Lees hier verder

Kamala Harris, de eerste vrouwelijke vice-president in de USA.

Ploumen, de eerste vrouwelijke PvdA lijsttrekker (werd ook wel eens tijd zeg!).

Eigenlijk ook wel weer raar dat ik dit nog steeds lees als 'bijzonder'. In de eenentwintigste eeuw. Waar vrouwen zo'n honderd jaar kiesrecht hebben en gelijke rechten (ook dat ging traag). 

Gisteren trouwens gewacht met boodschappen doen tot ik precies om 20.59 uur voor de voordeur stond. Ja, ik leef op het scherpst van de snede! 

4 opmerkingen:

izerina zei

Pas op met de tijd joh! 95 euro betalen is zo'n zonde.

Luz zei

Hahahahaha ik geloof er niks van!

Hemelblauw zei

Tja, als ik een avondje televisie kijk, zie ik nog steeds 40 mannen en 1 vrouw ... Ik weet dat bijvoorbeeld de NOS serieus zijn best doet om meer vrouwen als deskundige in beeld te krijgen, en dat lukt gelukkig steeds vaker. Maar dan nog. Soms vraag ik me echt af of we in de jaren 80 leven.
Bij onze lokale tvzender (rtvNoord) is het beeld voortdurend gevuld met kerels die met andere kerels in gesprek zijn, en het gaat nergens over. Geen fatsoenlijke nieuwsuitzending te zien, eindeloos stamtafelgebabbel en quasireportages over onbenulligheden in de provincie.

Iris Papilio zei

Die avondklok hebben wij ook geen moeite mee. Zal er aan moeten denken als er iets onverwachts gebeurt en het is wel nodig om naar buiten te gaan...
Prachtig toch... de vrouwen laten van zich horen! 👍