vrijdag 5 maart 2021

Click & Collect

Voor het eerst iets bij de Hema online besteld en in de winkel opgehaald. Ik moest wel, want mijn schrijfblok wat ik voor mijn werk gebruik was vol (geschreven). 

Dus meteen maar een aantal besteld en dat cakeblik (langwerpig) als ik toch bezig was en doe er dan ook maar wat waxinelichtjes bij. 

Bij een online vriendin zag ik dat zij bij haar bestelling Paaseitjes kreeg. Dus ik was reuze benieuwd. Zouden ze dat hier ook doen?

Werd gemaild en gebeld dat mijn bestelling binnen was en wanneer kon ik het ophalen? Nou...na werktijd graag en het kon zelfs nog vandaag (ik dacht dat je 4 uur van te voren moest doorgeven wanneer je tijdslot was) en onderweg (op de fiets, zo fijn dat ik het gewoon nog doe en durf, er zelfs niet bij nadacht; gewoon doen.) werd ik nog een keer gebeld en toen stond ik al bijna voor de deur. Hahah...

Leuk voor het eerst sinds tijden weer even een Hema gezien. Niet naar binnen, want aan de deur afhalen. Mega grote doos en gelukkig pakten ze 'm uit zodat de spullen in mijn fietstas konden (doos niet; veel te groot en grotendeels verpakkingsmateriaal dus), maar helaas pindakaas, geen eitjes erbij. Dus ik vertelde het verhaal en tsja...te weinig besteld. Een paar euro maar, maar goed...ondanks mijn naar Paaseitjes smachtende ogen, moest ik toch zonder ei als een Humpty Dumpty naar huis. Kreeg wel een bestellijst mee. Voor Paaseitjes. Tsja..

Wel erg blij met mijn schrijfblokken. Want ik schrijf graag zaken uit en uiteraard daarna verwerken online in de diverse datasystemen. Maar door het schrijven zit het in mijn vingers.

Of als iemand me belt of andersom, is het fijn om even aantekeningen te maken. Dat kan nu weer; dankzij de Hema. Bij de supermarkten was er niets te koop wat erop leek. 

Dit was het opwindendste uitje weer sinds tijden! En nog zonder ei ook. Kan je nagaan hoe het MET eieren geweest was. Mijn eigen eieren zijn al een tijdje op. 


Afbeelding van Couleur via Pixabay 
10 opmerkingen:

 1. Gelukkig geen 4 uur wachten. Dat lijkt zo lang,als je iets nodig hebt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pech van die eitjes. Maar gelukkig kan je weer vooruit met cake!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het schrijfblok DAT JE VOOR JE WERK GEBRUIKT... heb je met je werk overlegt hoe je dat kunt declareren? Kun je dit soort zaken zomaar bestellen, of hebben zij een vaste leverancier? Zijn er nog meer dingen die je op een kantoor zo uit de voorraadkast zou pakken, die je nu zelf sponsort? Misschien tijd om eens een algemeen gesprekje met je leidinggevende daarover te hebben?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha cellie,

  naar de HEMA!
  Dat wil ik ook... maar ik heb nog even niks nodig.
  Of het moeten eitjes zijn haha... mijne zijn ook op!

  Prettig weekend, Marlou

  BeantwoordenVerwijderen
 5. LOL. Grappig hoe dit soort dingen dan nu heel groots en opwindend zijn. Ik vind dat heel herkenbaar. We zijn niet meer zo veel gewend door de coronacrisis.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hihi, SIEBRIE was me voor! Probeer het wel te declareren hoor! Als het goed is kan dat bij je werkgever - en nu je niet bij je kantoorspullen kunt, moet je het wel zelf aanschaffen, toch? (En anders: terugbrengen naar de HEMA, geld terug, en de spullen ophalen op je fysieke werkplek!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ooit bij een internationaal hoofdkantoor gewerkt, en kleine dingen waarvan ik als assistent dacht 'dat betaal ik zelf wel even' (postzegel, verjaarskaartje, etc), werd door de duurbetaalde bazen echt allemaal gedeclareerd. Zelfs de €1 die ze zelf voor de paracetamol moesten betalen nadat ze de rest bij het ziekenfonds hadden ingediend, ging op een declaratieformulier. (hoofdpijn van het werk, natuurlijk)

   Verwijderen
 7. Inderdaad super handig. Ik heb het laatst bij de Action gedaan. Daar haal ik trouwens altijd dat soort dingen als schrijfbloks en schriften. Veel goedkoper.
  Moet even kijken of je nu bij de Hema ook rookworsten kunt bestellen. Dat zou fijn zijn. Maar meer dan dat en af en toe een sauzijzenbroodje en een jaaragenda koop ik er eigenlijk niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Schrijfblokken van de HEMA zijn fijner. Beter bestand tegen vulpeninkt.

   Verwijderen
 8. Oh, ik heb eergisteren iets bij de Hema besteld voor ruim 30 euro en dat wordt vandaag bezorgd! Zouden daar ook paaseitjes bij zitten?

  BeantwoordenVerwijderen

Commentaar wat kwetsend of gewoon 'stom' is haal ik weg. Mijn blog is mijn veilige plek.