zondag 21 maart 2021

Ring ring ring......de winter is voorbij!

Als ik deze tune hoor bij De Krokante Leesmap - de podcast - dan word ik altijd vrolijk. Of kukel net in slaap. Maar dat maakt ook vrolijk; in slaap kunnen kukelen.


Luisterde naar een podcast laatst en daar was iemand met zo'n rukstem om naar te luisteren. Jonge vrouw en dan van die maniertjes. Vocal-fry..brrrrrr..Maar ook, vooral om naar te luisteren, een nare hoge nogal gejaagde stem. Haal eens goed adem mens!

Een soort van met je nagels op een schoolbord-effect had die stem op mij. Dus snel naar een stem met een rustiger timbre. Maarten van Rossem of zo. Lekker slaapverwekkend. 

De Winter is voorbij volgens de kalender en toch stonden de ijsbloemen op mijn slaapkamerraam gisteren. Maart roert zijn staart? April doet wat hij wil en meer van dat soort boerenwijsheden. 

En ook nog lichte regen in de middag. Waar bleef die zon dan? Komt hij vandaag soms, op zondag? Zal ik 'm even bellen? Ring ring ring..










4 opmerkingen:

Bertiebo zei

Ik heb al gebeld: er zijn miljoenen wachtenden voor u

izerina zei

Je stuurde die zon naar zeeland.Het was hier heerlijk(koud).

pourquoi pas ??? zei

ik ben al vanaf 1 maart in lente stemming.

guusje zei

Met het oog op de beloofde zon gisteren had ik mezelf een fietstocht gegund van Haarlem naar Spaarndam. Geen zon te bekennen in Haarlem e.o., maar evengoed fijn en nuttig. En ja Coffee to Go in Spaarndam en ik mocht ook nog plassen. Wat wil een mens nog meer in C tijd?