maandag 29 maart 2021

Daten

Opwindend weekend. Ik had een date!

Met een Zeeman. Het was bijna het laatste tijdsslot - jahaaaa van de Winkel, dus niet met een zeebonk -, maar wilde vooral even voor wat kleine spullen neuzen. Vooral dat neuzen maakt het leuk. En prettig dat er maar een paar mensen in de winkel waren. Meer verkooppersoneel dan kopers. 

Kom ik bij de kassa met vooral spullen voor de kleinkinderen Vouwblaadjes, lief shirtje etc. hahah. Zacht ei ben ik toch.  Op weg naar de date zag ik ook een met 50% afgeprijsde grote zinken bak met slappe plantjes bij de supermarkt, dus die heb ik ook gekocht. Had alleen een plens water nodig. I'm a sucker voor afgeprijsde zaken. Nou ja...in het kleine dan.

Voor de rest voelde ik mij nogal allenig de hele zaterdag. God wat zou ik graag even tegen iemand willen praten. Of met iemand. Vond het te koud om buiten te werken in de tuin. Kon niet op tempo komen. Mis jullie. Commentaar op mijn blogs. Of als ik app. Of mailtjes stuur. Je verbonden weten is denk ik het allerbelangrijkste in het leven. 

Enfin; op tijd uit bed, lekker mijn haren gewassen en heerlijk warm douchen. Zalig begin van de dag. Was in de machine, die hang ik straks op hangt alweer aan de lijn.

Keek naar een heerlijke uitzending van Gardener's World vanochtend. Zo fijn al dat snoeiwerk om straks in de zomer volop bloei te hebben. Metaforisch ook al zo mooi. Onthouden. Eerst snoeien, dan bloeien. 

Verheug me op de start van de Formule 1. Ken weinig andere vrouwen die uberhaupt iets hebben met auto's. Ja, erin rond gereden worden. Het liefst door een ander. 

Zondag ook nog Volle Maan. Gisterenavond was hij al zo mooi te zien in de avond. 

Snel...iets doen nu voordat ik vanavond  in een wolf verander. Of erger: blijvend een zuur zeikwijf met baardgroei. Aan de zijlijn op alles en iedereen die wel een leven heeft commentaar leverend. Bah. Ga toch koken of zo.

Ommetje gedaan, lekker met die harde wind en af en toe regen. Maar toch maar doen. Doorwaaien en eruit met die gedachten. Of pak je bezemsteel...Vlieg er eens uit!





















10 opmerkingen:

Mevrouw W. zei

Ik ga straks weer even naar de Action: cadeautjes voor kleine neefjes en nichtjes kopen. Naar de Zeeman zou ik eigenlijk ook wel moeten, want mijn onderbroeken beginnen zo ondertussen toch wel versleten te raken ;)

izerina zei

Heb jij geen praatjes als je een ommetje doet? Of is dat typisch iets van een klein dorp?

klaproos zei

beetje zeiken mag gerust cellie, doen we allemaal graag op tijd, dat lucht op,
ja die dagen als je wat zegt je stem schor klinkt.. die heb ik ook troost je, en ik had geen date met een zeemeermin....
wel m'n ommetjes met de guys.... dat houdt me op de been
xxx

Anoniem zei

Initiatief nemen is vaak de beste stap, als dingen je aanvliegen.

Anoniem zei

Haha, er zijn echt meer vrouwen die F1 leuk vinden hoor, nog voor Max meedeed al. Ook boksen vind ik leuk, schijnt ook niet veel voor te komen, vrouwen die van boksen houden(ik heb het zelf ook gedaan)

Iris Papilio zei

Auto rijden... leuke inspiratie voor een logje als ik weer wat meer ga doen op blog.
Rottig als je je naar voelt en alleen. Maar gelukkig had je je date... zo'n leuke titel weer! Ik was zaterdag bij de Ac.tion, was 11.00 en heel rustig, wel hele zwermen personeel en overal meterslange karren met voorraad dat in de vakken moest. Vroeg me af hoe ze dat doen als er gewoon klanten in de winkel zijn. Maar goed, weekend weer om! Werkze en geniet tussendoor ook een beetje van het zonnetje! 🌹

Bertiebo zei

Ik heb helemaal niks met auto's. Ik zou onze eigen auto niet eens herkennen als ik het nummer niet uit mijn hoofd had geleerd (waar ik heel lang over deed) en als die niet zo'n opvallende kleur had. Hier worden ook geen praatjes gemaakt tijdens ommetjes, niet vaak in elk geval. Leuk dat je zowat alleen spul voor de kinderen kocht.

Petra zei

Ik hoop dat je je vandaag ook weer wat beter voelde. Zonnetje erbij, misschien scheelt dat? Ik vond het een lekker lentedagje vandaag.

Petra zei

Waarom... geef je je niet op bij een online datingsite?

Bedenk dan wel, dat er oplichters op zitten (op zoek naar een gouden visje), en dat er mannen tussen zitten die gewoon geen geschikte partner (voor jou) zijn.

En bedenk je ook dat al die andere, mogelijk geschikte, mannen ook maar mensen zijn. Met hun goede kanten en hun minpunten.

Misschien zit er iemand tussen waar je echt mee op date wil.

En misschien is die date dan niet leuk genoeg en houdt het weer op. Dat mag gewoon. Maar wie weet...

Kliefje zei

Klote dat je je zo voelde.
Hoop dat het weggeëbd is inmiddels.
Een rot gevoel is het.
xx