zaterdag 26 augustus 2023

Paul

Net een paar minuten voor zeven uur, in de avond, rolde ik mijn huis binnen. Na een lange en vooral zeer drukke werkdag. De trein had weer eens de hik. Zowel heen als terug andere begintijden (of helemaal geen begintijden: Cancelled), de bus zag ik in de ochtend al te vroeg te halte voorbij rijden. Gelukkig bleef ik er stoicijns onder. Er komt wel weer een andere. Misschien niet mooi aansluitend, maar ook daar, op dat station, komt er wel weer een trein. 

Weekend!

Nul plannen, maar wel leuke vooruitzichten. Hoorde in de verte al de geluiden van een festival. Begint pas op zaterdag, maar vrijdagavond mogen campeerders altijd al hun tentje in het veld neerzetten en muziek maken/laten horen. 

Hoop voor ze op weinig regen.

En iets verderop is het F1 weekend. Ja, daar hou ik van. Maar daar echt zijn is een te dure grap. Gelukkig valt er online ook volop te genieten. 

Moet nog wat bedenken om te eten en dan mag ik de hele avond geheel niets. Behalve lekker ontspannen naar B&B Vol liefde te kijken. Of Paul nou eindelijk eens zijn move maakt naar Debbie. 





3 opmerkingen:

Bettie zei

Dat is een andere mind set ( over je vervoer). Ik begrijp je ergernis helemaal hoor, maar dit is gezonder lijkt me.

mrs H. te B. zei

Ik wens je een fijn, ontspannen weekend!

ella zei

Fijn dat je er stoïcijns onder kon blijven met al dat gedoe met het openbaar vervoer, voelt een stuk rustiger denk ik en is beter voor je bloeddruk. En ik heb Paul nog steeds niet de "move" zien doen jij wel? Groetjes Ella.