donderdag 31 augustus 2023

Tying the knot

Nou ja, niet trouwen, maar wel alle zaken geregeld die je automatisch kado krijgt als je getrouwd bent. Geregistreerd partnerschap. 

Toen mijn zoon aangaf dat hij en zijn vriendin dat van plan waren, kon ik maar aan 1 ding denken; oh leuk - goed excuus voor een mooie outfit. Als moeder van de geregistreerde en ook getuige. 

Jammer genoeg regent het hier al de hele dag, dus met de outfit zoals ik die in mijn hoofd had, moet er een poncho of zo overheen. Leuk op Zandvoort als je F1 kijkt in de regen. Minder fraai bij het stadhuis. En laat die open schoenen ook maar thuis. 

Neee....ik doe ze toch aan. Hoe vaak kan je er feestelijk op uit. 

Kom op, lak die teennagels en gaan! Staat enig. Bedenk dat dit een speciale dag is. Voor jou en voor je zoon en schoondochter. Doen!! Er kan maar een keertje een foto van die dag gemaakt worden. Dus wel die open schoenen aan. En met/zonder jas! Wel verstandig een plu in de tas. 




Is allemaal low-key. Geen extra gasten, alleen de ouders. En doorrrrr...

Maar maakt het uit; ik maak er toch gewoon een feestje van. Want over een tijdje worden ze de ouders (DV) van weer een kleinkind. Dus willen ze de zaken goed geregeld hebben. 

Was enig! Zo leuk om mee te maken. Dat de trouwambtenaar de achternaam van mijn zoon en zijn vader wel 6 x anders uitsprak. Zo exotisch is die naam nou ook weer niet, maar een prestatie. Binnen 10 minuten was the knot getied en alles door iedereen ondertekend. 

Daarna nog foto's in het prachtige stadhuis en fluks naar een tentje aan de overkant om het te vieren met een borrel en bittergarnituur. 

Ze zagen er prachtig uit trouwens. Vooral heel blij. Met elkaar en met hun leven samen. 




13 opmerkingen:

Bertiebo zei

Een nieuw kleinkind, een partnerschap.Wat heerlijk allemaal en wat goed dat je je er op kleedde

Mevrouw W. zei

Wat leuk dat er weer een kleinkind op komst is. Van harte gefeliciteerd!

izerina zei

Wat leuk allemaal,helemaal die kleine in wording

Anoniem zei

Wat leuk. Een blije zoon en schoondochter, en een baby op komst.
Een betere reden is niet te bedenken je nagels te lakken!
Van harte gefeliciteerd!
Marina

Lot zei

Gefeliciteerd met alle leuke dingen . En zo fijn eens lekker optutten, zo vaak heb je daar niet de gelegenheid niet voor

Anoniem zei

Leuk dat je er zo blij mee bent. Geregistreerd partnerschap is een prima verbintenis. Ik ben nieuwsgierig, heb je nog een kleine toespraak kunnen houden? Je kan mooi schrijven! Je zoon en schoondochter kunnen het vast waarderen. Moeder liefde is altijd belangrijk.

Anoniem zei

Gefeliciteerd
Marijke

mrs H. te B. zei

Wat een leuke feestjes allemaal! Een goedereden om je op te tutten (als je daar een reden voor nodig hebt - elke aanleiding is goed genoeg, toch?)

Janny zei

Een dag om van te genieten! Ik wens je nog veel meer van die mooie dagen met een gouden randje.

guusje zei

Wat leuk en van harte gefeliciteerd. Het zou zo maar het mooie stadhuis geweest kunnen zijn waar wij 50 jaar geleden getrouwd zijn. Daar zijn genoeg leuke tentjes aan de overkant.

Mevrouw Niekje zei

Wat leuk allemaal! Van harte gefeliciteerd! En wat een lieve mooi gelakte teentjes! xx

Anoniem zei

Wat een leuk nieuws gefeliciteerd!

Roelie zei

Klinkt als een leuke dag. Gefeliciteerd dat je weer oma wordt. Ook fijn voor de kleindochters dat er een neefje of nichtje bij komt