vrijdag 26 oktober 2018

Hoera: Helemaal trendy want ik heb "moderne tijd" ziektes!!

Laat dat "Hoera" maar zitten.

Lees een artikel in de Volkskrant dat Burn-out, Obesitas en Diabetes 2 allemaal ziektes van deze moderne tijd zijn. Er staat nog net niet dat ze allemaal je eigen schuld zijn. Maar dat is wel de teneur regelmatig in dit soort artikelen. Het staat er wel wat genuanceerder gelukkig, maar is wel de trend.

Het maakbare leven waarin als je dus niets maakt van je leven, het je niet lukt die ziektes de baas te worden, je niet hard genoeg je best doet; het je eigen stomme schuld is. Looser!

Neem toch ook een maagverkleining! Overal lees je dat mensen dan in ieder geval van hun Obesitas afkomen en vaak ook van hun Diabetes. Zie je wel; je hebt het zelf in de hand (ja, dat koekje duh). Wat zo'n operatie en omlegging en verbouwing van je lijf op de lange termijn doet, daar is nog weinig over bekend.


Foto van Pixabay


En Burn-out...joh...ik heb een training gedaan van 3 uur en toen was het over! En als ik het kan...dan kan iedereen het *en oh ja...koop mijn boek of doe mijn training van maar een paar duizend euro.

Neem nu maar een kalmerend kopje trendy filterkoffie, in een mooi kopje, voorverwarmd. Kalmeer mijn brein en kijk hoe ik vooral weer in balans kom. Daar krijg ik van de fanclub geen tijd meer voor. Maar daar moet ik mij maar even niets van aantrekken.

Heerlijk geslapen onder mijn warmere Herfstdekbed in mijn qua kleuren herfst/winterhoes. Kleine genoegens, groot resultaat.












6 opmerkingen:

Iris Papilio zei

Het is weer heel erg in het nieuws, met name die maagverkleining. Niet iedereen wordt er beter van. Lekker geslapen hebben en een lekker kopje koffie is toch heerlijk! Genieten van kleine dingen en dat kun jij! Knuffel!

izerina zei

Wat moet jij je rug inzepen met al die vooroordelen en dat z.g. wetenschappelijk onderbouwd.

Sylvia zei

Niet meer lezen die artikelen, je krijgt er een hoge bloeddruk van nl en ook dát zal wel welvaart zijn ;)

Liesbethblogt zei

Amen to that! Ze legaliseren drugs in buitenland die bewezen je korte termijn geheugen aantast en hier promoten ze een maagverkleining en maagband die levensgevaarlijk zijn als het misgaat. Dank u ik ga wel gewoon dood.

Anoniem zei

Leef jouw leven en geniet van wat er is.

pourquoi pas ??? zei

Veel plezier vanavond lieverd.