zaterdag 11 juli 2020

A Confession

Gisteren met aandacht gekeken naar de laatste afleveringen van een detective op ware feiten gebaseerd op NPO2 "A Confession".

Over hoe een waarschijnlijke dader in een moment van 'oprechtheid' iets opbiecht, maar de politieambtenaar niet het juiste protocol volgt. 

Hoe die man daardoor alles verliest bijna. En dan bedoel ik niet de moordenaar. Politieman was toch al lastig, dus mooie insteek om op die manier van hem af te komen.

Herkenbaar, dus daarom zo boeiend. Dat mensen die je eerst een toppertje vinden, nu meewerken aan je ondergang. Want zo zijn nou eenmaal de regels. Ik had de beste verkoopcijfers en toch werd ik eruit gewerkt. Want lastig. 

Nog terug te kijken via NPO Start. Met Martin Freeman. Wel veel andere bekende gezichten. Ook met de dame die in toch een nieuwe te maken serie van The Crown The queen gaat spelen. Weer een heel andere rol en geheel anders dan die in Harry Potter. 

En de acteur die de verdachte speelt is goed gecast. Je hebt een onmiddellijke antipathie tegen hem. 


Iemand ook gekeken (of zin in het online te gaan zien)?

7 opmerkingen:

 1. Ja ik heb ook gekeken, onvoorstelbaar. Heb je ook The white house gezien? Ook intrigerend en spannend . Groet Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb 'm opgenomen! Ik kijk nu Guilt en De Villamoord - ook interessant!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee,ik kreeg een verkeerde indruk van de beschrijving. Jammer nu

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Via NPO Plus kan je hem terug kijken. Denk dat het nog steeds de eerste maand gratis is, en als je dan meteen opzegt kost het je niets.

   Verwijderen
 4. Zo, die was echt spannend hè? IK zag hem al een tijdje geleden, via NPO Plus. Het fijne van NPO Plus is dat je heel veel series vooruit kan kijken. Het nadeel is, dat ik nu zo'n beetje alle goeie detectives al gebingwatched heb. Was eerst helemaal blij met 'Een zomer vol detectives', en 'Nieuw op NPO', blijkt het alweer ouwe meuk... Dat krijg je ervan, als je te inhalig bent, en geen geduld hebt om te wachten... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb je deze al gezien? Was ook zo goed:

  https://www.npostart.nl/manhunt/POW_04037228

  BeantwoordenVerwijderen

Commentaar wat kwetsend of gewoon 'stom' is haal ik weg. Mijn blog is mijn veilige plek.