vrijdag 31 juli 2020

The trouble with Maggie Cole

Titel van de nieuwe serie met Dawn French op BBC First op de dinsdagavonden. 

Dawn was enorm afgevallen een aantal jaren terug en wij deelden hetzelfde figuur (en meer dingen), dus was benieuwd hoe het nu met haar gaat. 

Niet meer zo enorm slank als voorheen, maar ook niet zo opgeblazen als ze de laatste jaren in haar huwelijk met Lenny Henry was. 

Ook wel herkenbaar. En waar alle pondjes henen gaan. 

Kijken in ieder geval; erg grappig. In een radio-interview is ze nogal loslippig over haar dorpsgenoten en vrienden en realiseert zich niet dat er niet geknipt is in het interview en dus iedere de 'naakte' waarheid hoort. Nou ja, haar waarheid. Want misschien is ze zelf ook niet zo 'eerlijk'.

Hoe brei je dat nou weer recht?
Verder miste ik op een haar na de pakketbezorger. Zat boven op Het Gemak en kon niet zo snel afknijpen, zoals mannen dat schijnen te kunnen,  toen ik de voordeurbel hoorde. Ging de bel nog een keer en ik was al halverwege de trap gelukkig. Toch stond de bezorger al bijna met zijn vinger op de deurbel bij de buren...

Neeeeeeeeeeeeeeeeee...ben toch thuis!! 

Ontving een werkelijk gigantisch pakket van een vrouw die ik al heel wat jaartjes virtueel ken, maar waar ik een tijdje terug een hele fijne ontmoeting in het echt mee had. 

Was het hier opeens Kerstmis in juli. Lekker een kerstpakket uitpakken midden in de zomer. Niet weten wat er allemaal voor leuke dingen inzitten en iedere keer als een kind zo blij met weer een verrassing!

Wow!!5 opmerkingen:

 1. haha Cellie,

  wat een grappig verhaal (Het Gemak)
  En herkenbaar ook.
  Niet bij de buren, ik ben thuis...

  Fijn, dat je zo verwend bent!

  Prettig weekend,
  Marlou

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je zo'n fijn pakket bezorgd kreeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank voor de tip van de serie - ik ga kijken of ik nog aan kan haken! Ik zag in het begin van de coronatijd Delicious, en was verbaasd of Dawn French - ZO dun - en ZO"N goede actrice, ook in een niet-komische rol! In mijn net afgelopen vakantie las ik een boek van haar - kom nu natuurlijk even niet op de titel, maar was écht een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen

Commentaar wat kwetsend of gewoon 'stom' is haal ik weg. Mijn blog is mijn veilige plek.