maandag 27 juli 2020

Geen commentaar

Fijne zondag.

Eerst een bezoek bij mijn zoon omdat hij verjaarde. Gevraagd of het goed was dat ik wat eerder kwam dan zijn vrienden, dan kon ik toch redelijk Corona-proof zijn verjaardag meemaken. Hij had wel lekker alle ramen tegen elkaar openstaan, voor de ventilatie. 

Leuk te horen, toen zijn jeugdvriend me zag dat ik vroeger die moeder was, waar ze allemaal mochten 'hangen'. En dat zonder loungebank (want die waren in de jaren 00 nog niet in de mode). 

Bus terug gemist, dus had direct mijn half uur lopen te pakken om een heel eind verder de bus richting mijn durpje te pakken. Scheelt ook weer OV-kosten. En in mijn woonplaats ook al een stukje met de fiets gegaan tot ik al wat verder was. 

En dan in de avond Zomergasten. De mysterieuze gesloten Inez Weski. Die heel duidelijk de regie had en hield deze avond en naar mijn mening drie maten te groot is voor Janine Abbring. Die maar bleef peuteren, maar niets meer uit haar kreeg dan Mw Weski zelf kwijt wilde. 

Briljante zin om ook eens te gebruiken: "Dat ga ik niet zeggen, daar heb ik mijn redenen voor."

Interessante fragmenten die wel degelijk wat over haar zelf vertelden. Iemand ook gekeken? 


8 opmerkingen:

 1. Ik kijk nooit maar nu was ik wel heel erg benieuwd naar deze dame. Ik wist zo weinig van haar dan haar uiterlijk, niet eens haar naam eerlijk gezegd.
  Heb ongeveer uur gekeken en was het met zoveel dingen eens.
  Na een uur intensief luistere lukte het mij niet meer. Ik was al beneiuwd hoe jij het vond en wist dat je erover zou schrijven.
  Gefeliciteerd met je die knappe charismatische zoon van jou. En was een compliment van die vriend. Noteer even in een boekje .

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je zoon!
  Nee niet gekeken, het was mijn tweede keus, heb Munich gekeken op Spike, had ik nog nooit gezien en stond nog op mijn lijstje.
  Leuke quote overigens, mijn man gebruikt vaak tegen overheidsinstanties (lees: de belastingdienst) de quote van vele parlementariërs en Rutte: daar heb ik geen herinnering aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je zoon Cellie, en ja,
  ik heb gekeken samen met een vriendin, ik vond haar super, en kon ook veel dingen beamen, ja, dat ze niet veel loslaat....
  alléz ze is advocaat hé, momenteel van de duivel zelf.... * brrrrr* dus ja..
  ze weet wel wat ze zeggen kan en wat niet,
  ik vond het erg boeiend

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee, ken haar alleen van haar opvallende uiterlijk. Maar ik las het ook al bij iemand anders, ga het wel terugkijken...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je zoon en het was een aflevering met **** !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jazeker heb ik gekeken, wat mij betreft een heel geslaagde avond. Ik vind het een bijzonder mens en ik vind haar gehechtheid aan privacy wel lief en dapper, want ondertussen laat ze door de keuze van haar onderwerpen een heleboel zien! Een integer mens!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb gekeken, maar weet niet zo goed wat ik ervan moest vinden. Ik was benieuwd, juist omdat ik weet dat Weski nooit iets persoonlijks vertelt, zelfs haar leeftijd moest altijd geheim blijven... Wel alles afgekeken, ze vertelde tóch een boeiend verhaal!

  BeantwoordenVerwijderen

Commentaar wat kwetsend of gewoon 'stom' is haal ik weg. Mijn blog is mijn veilige plek.