maandag 22 november 2021

Fietste net voor een bui uit naar een winkelcentrum een eind verderop. In de verleiding gekomen door iets wat ik daar de dag ervoor zag, maar toen nog niet in de enorme afprijzing (70%). Was er wel langer naar op zoek, dus geen impuls-aankoop.

Zag een geweldig regenboog. Fietste nog snel naar het eind ervan, maar alweer geen Pot met Goud. Bummer!


Afbeelding van sharonjoy17 via Pixabay Alle andere winkels waren dicht, behalve de supermarkten. Kocht biologische volkoren macaroni, van die lekkere ouderwetse elleboogjes. En zag een kadootje voor mijn dochter, voor straks onder de boom. Eet al jarenlang - als ik pasta eet - alles in de volkoren variant en dan ook nog biologisch bij voorkeur. Ligt gewoon in de schappen bij de supermarkt. 

Het regende een beetje, maar dat hinderde me niet. Was weer snel geslaagd en daarna lekker thuis verder werken aan het jurkje voor kleinkind. Dacht dat ik nog zeeen van tijd had, is ze binnenkort al jarig!! Wat vliegt de tijd zeg!

Oh ja...en de dikke weekendkrant. Geweldig artikel over Yvonne Keuls en niet zo'n geweldig artikel over Jeugdzorg. 

Fijn om dingen te kunnen doen. Realiseerde me tijdens het fietsen dat het ook uitermate prettig is dat ik balans heb, sterke benen en dus genoeg snelheid maak om niet om te vallen. Gewone fiets, geen electrieke (ok...die rijden me dus wel allemaal voorbij). En dat ik de vrijheid heb om te kunnen bedenken dat ik even weg wil, dat dit gewoon kan, dat ik dit gewoon doe en dat er niemand zanikt wat ik nou toch weer ga doen. Vooruit:..ook niemand die vraagt als ik thuiskom hoe het was. 

Ondanks dat ik altijd "Honey....I'm home!!" roep in de gang bij de voordeur. Je moet toch wat!

F1 bekijken. Ook altijd leuk. Al wordt het nu wel erg spannend.  Verstappen heeft gridstraf gekregen - 5 plekken terug -  omdat hij 2 gele vlaggen negeerde en vertrekt van plek 7. Nog een paar races dan is dit lange seizoen ook weer voorbij. Hij werd tweede en gelukkig ook nog een extra punt voor de snelste ronde. 

Nog even verder aan jurkje gewerkt. Omdat ik alles rijg, gaat het op tempo Elfendertig. Maar kan me niet bommen. Ik wil dat het eindresultaat mooi is en vooral prettig zit. Nu nog hals-pas doorstikken, maar eerst persen en alles omzomen. En oh ja...dan ook nog die zak erop. Nu weet ik hoe hoog vanaf de halsboord hij moet beginnen en dan is het ook nog even opmeten dat het patroon doorloopt. 

Verder een app gedownload van het ziekenhuis als daarheen moet voor de KNO-arts. Kan je je via de app aanmelden in de wachtkamer van de poli waar je moet zijn en dan kan de assistent zien dat je er bent. Hoef je je niet meer bij het centrale punt van de receptie te melden en zij jou weer aanmelden. Daar zit dus straks niemand meer, hooguit Robbie de Robot! (Vraag me wel af hoe het werkt als ik me gewoon vanuit huis 'aanmeld', maar zal ook wel op locatie geselecteerd zijn niet alleen op "Halloooooo ik zit er hoor!) 

4 opmerkingen:

izerina zei

Ken je de linzenpasta,kikkererwtenpasta en nog meer van dat? Ik ontdekte ze dit voorjaar. Lekker en vult goed.

Marlou zei

ha cellie,

die regenboog!!
Ik heb dezelfde op dezelfde tijd gezien.
Was ook op zoek naar de pot met goud, maar nee... nada!

groetjes, Marlou

Bertiebo zei

Ik zag dezelfde regenboog gisteren en ik las ook het Yvonne Keuls stuk. Wat een toestanden zijn dat geweest zeg en wat een held was zij. Ik wist er nog vaag iets van, maar vaag. Dat is dan wel weer raar

klaproos zei

die dubbele, zou dat nou nog extra geluk brengen cellie :-)
wat denk jij :-)