zaterdag 6 november 2021

Weekend

Gisteren helemaal nergens even tussendoor heen geweest. Bijna niet eens naar de keuken om even wat te lunchen te maken. Echt enorm druk en zaken moesten allemaal met spoed worden geregeld. 

Bepaalde zaken zijn zo afgesproken tussen de opdrachtgever en mijn bedrijf, dus moeten we dat kunnen leveren. En het gaat dan niet over schoenen. Maar mensen met spoed helpen want anders kunnen ze in een doos gaan wonen straks. Heel veel dozen nodig momenteel.

Ook al hoorde ik van de week dat het rijmpje van die tien kleine donkergekleurde mensen nu wel heel snel aftelt naar nul! Alweer een collega die ergens anders gaat werken. Vorige maand al 2 collega's adieu gewenst, nu dus nog eentje. 

Dat kan natuurlijk; alleen vervang die mensen dan! Maar kennelijk heel moeilijk om voor dit soort werk mensen te vinden (neeeeheeee...voor dit soort werk mensen te vinden, die het prima vinden zo laag betaald te worden en een zeer zware werkbelasting te krijgen). Of het management laat ons bewust naar de klote gaan  met minder mensen werken tot einde contract. Gelukkig hoef ik daar mijn mooie hoofdje niet over te buigen.

En nadat ik eindelijk het licht in het kantoor uitdeed, nadenken over mijn impuls om nu even lekker naar de supermarkt te gaan. Waarvoor dan? Compensatievoer halen? Je hebt nog genoeg gezonde keus in je eigen koelkast en voorraad.


Afbeelding van S. Hermann & F. Richter via Pixabay 


Dus wokte ik een verse spinazie/gehaktschotel met blokjes feta en een pepertje. En uiteraard ui en knoflook. En lekkere specerijen. Beter!

Ook dat is goed voor mijzelf zorgen. 

De afwas doen en dan lekker genieten van alles wat er wel is. Met een dekentje op de bank hangen. Gewoon...omdat het kan. En dan eens kijken of ik dit weekend zin heb om op stofjes- en accessoiresjacht te gaan. 

1 opmerking:

Alice K. zei

Heel fijn weekend! Je hebt het verdiend om even fijn te ontspannen en je eigen zin te doen!
groetjes, Alice