woensdag 4 januari 2023

Kom op...door!

Werd, na maar een keertje in de nacht en ook nog door kramp wakker te zijn geworden, op een fijne tijd wakker. Wel nog donker. Lag nog even naar een podcast te luisteren had gisteren al bedacht dat ik lekker mijn bed ga verschonen, de witte was ga doen, administratie bijwerken en ik wil ook nog de batterijen van mijn voorlicht op de fiets vervangen, want het is nog maar een mager lichtje wat er schijnt. 

En een rondje Flylady doen, dat is er een beetje bij ingeslopen, dus wil ik weer oppakken. Ook wel symbolisch om weer schoon en fris het nieuwe jaar te mogen ingaan. 

Heel lang telefoongesprek gehad met ex-collega. Die nu op een andere werkplek het zo naar haar zin heeft. Veel minder druk maar ook veel meer gelegenheid om onderling een band op te bouwen. Dat gunde ze mij ook. Nu ben ik dan wel kritisch dat ik denk dat je na 1 maand al weinig zicht hebt op hoe dingen echt lopen en nog in een jubelstemming dat je eindelijk weg bent. En dat het gras altijd groener lijkt bij de buren. En dat er overal wel iets is. Maar zo fijn te horen hoe ze energieker en vooral vrolijker klonk.

Gisteren verhuisde de collega die meestal naast mij zit haar spullen. Ze moest ergens anders zitten van de leidinggevende, want er komt nieuwe instroom en aangezien ik de dedicated inwerker (alweeeeeer) ben, lekker naast mij. Niet tegen mij gezegd door die leidinggevende; ik moet daar op deze manier maar weer achterkomen. Leidinggevende heeft nog niet het diploma communiceren ontvangen.

Nou ja...het zal wel. Vraag me dan af of dit te moeite waard is om me druk over te maken en concludeer van niet. Het past bij dit bedrijf. 

Dus aan de slag met weer verder solliciteren. En werken aan beter voor mijzelf zorgen. 

Momenteel hier zware regen en wind, dus ideaal voor rondje Bless the House, administratiezaken en straks fiets in de gang zetten en dat lampje fixen. 


Afbeelding van Colin Behrens via Pixabay 

Oh ja, en voor de ontspanning, een stukje breien. Gaat heel traag, maar het ontspant wel. 





1 opmerking:

izerina zei

Ik ga duimen voor een goede baan voor je