woensdag 11 januari 2023

Skilderen

Het wordt saai, maar alweer een gecancelde trein. Een flink aantal bij mijn vertrekstation. Er waren mensen op het spoor kennelijk, dus daar kon de trein niet rijden. Precies bij mijn uitstapplek. Nu klinkt dat altijd onheilspellend, maar het konden ook protestacties zijn. 

Nam de intercity naar een andere stad en daar een vertraagde intercity die ik kon halen omdat hij 25 minuten te laat vertrok en ik net wel die aansluiting kon pakken en zo flink later dan de planning zu hause.
Maar net op tijd om de schilders op te vangen die een spiksplinternieuwe deur een verfje moesten geven. 

Zag er piekfijn uit, maar niet zo lekker schilderen in de regen. Wel helemaal een afdakje gemaakt boven de deur, maar het leek mij een beetje overbodige exercitie. Maar afspraak was vorig jaar al gemaakt en dus haasten om toch er op tijd te zijn. En dat is gelukt. En heel leuk vond ik dat er ook een vrouwelijke schilder bij was. Dat zie je niet heel vaak. 

Ook nog flink wat werk kunnen verzetten. Ondanks druk hoofd en in de ochtend was het trouwens ook al hectisch. Alle zeilen bijzetten om focus te houden en te doen wat echt moet die dag. 

Rete-saai leven momenteel. Maar een beetje laag in energie (misschien juist wel daardoor) om dat aan te pakken. Ben al blij als ik goed en gezond eet en op tijd in bed lig (en ook nog slaap).












3 opmerkingen:

izerina zei

Gelukkig,dat je goed voor jezelf zorgt

nicole orriens zei

Soms is het prima om het een tandje minder te doen. En saai wordt vaak onderschat wat mij betreft. Daarin kan ook veel moois zitten.

Sylvia zei

Pittig saai? Hmmm. Zolang ik dat maar niet ben. Of word.