maandag 23 januari 2023

Te vroeg

Even een weekje uittesten of een bus of twee later echt zoveel 'voller' en erger is dan ik (vooral in mijn hoofd) me herinner. Wat is prettiger. Een zitplaats of een half uurtje later op? Kom ik nog steeds ruim op tijd aan. 

Mijn makke (en ik doe dat dus allemaal zelf) is dat ik dan nooit ook op de normale tijd stop. Of er komt iets tussen, oh nee...ik laat er iets tussen komen, of in de laatste maanden, ging er gewoon geen trein op die tijd. Stond ik alsnog een half uur op het station te wachten. Dan bleef ik liever nog even doorwerken en dan maar 5 minuten wachten op de trein. Die dan ook vaak nog weer vertraging had.


Afbeelding van tony241969 via Pixabay



Dus Note to self: Let nou eens op je begin- en eindtijden. Want komende weken wordt het alweer drukker dan normaal op mijn werk. 

Het trekt een te zware wissel op me. Heb ik geconstateerd. Als nou de NS ook een beetje op tijd gaat rijden, dan zou het allemaal wat lichter zijn. 

Dus; waar zouden we zijn zonder de trein? (Ja; thuis dus!).



4 opmerkingen:

Anoniem zei

Misschien een wekkertje zetten zodat je op tijd van je werk vertrekt? En dan hopen dat NS op tijd rijdt! Wat ook een aanrader is om een meditatie aan te zetten als je eenmaal in de trein zit of een leuke podcast. Thermoskan mee en maak het jezelf gezellig. Willemina

nicole orriens zei

Inderdaad wat anoniem hier boven zegt: zou een wekker kunnen helpen?

Sylvia zei

Ik reed een paar weken geleden met het OV naar de werkplak waar ik een maand of 10 geleden ben gestopt. Een uur ov. 2x overstappen. Ik kon me niet meer voorstellen dat ik dat 4 dgn in de week gedaan heb, 3 jaar lang.
Ik zou het ook niet meer willen. En trekken. Vooral dat laatste denk ik.
Sterkte meis!

Anoniem zei

Ik snap iets niet : tijdens Corona kon er thuis gewerkt worden (jij ook toch?)
Waarom kan dat nu niet meer of op z’n minst een paar dagen per week ?