dinsdag 20 maart 2018

Lente!!!! Althans op de kalender

Was vandaag een beetje mijn ritme kwijt. Wat voor ritme dan? Nou...gewoon dat je zin hebt in de dag en lekker aanpruttelt.

Ik pruttelde wel, maar niet aan. Zou ik naar de kapper gaan? Nee....geen enkele zin an. Ergens henen?? Nee...la maar.

Dus maar kijken hoe ik toch weer 'aan' kon gaan staan.  Toen zag ik overal online dat het vandaag officieel het begin van de lente is.

Joehoe....de Lente!! Moest het ijs nog uit mijn mini-vijver bikken, maar het is Lente.Dus toch maar naar buiten, al was het alleen maar om een stapel oude kranten weg te gooien. En even doorlopen naar het minimarktje, waar een hele leuke plantenkraam staat. En daar, wat ik bij Gardener's World zag wat voorjaarsbloeiers gekocht om die bij mijn zelfgestekte skimia-struikje in een andere grotere pot te zetten. Instant colour. Het idee alleen al maakte me vrolijker.

En nog fijner dat ik, toen ik thuis kwam, ongemerkt een uurtje in de tuin heb aan geprutteld. Lekker buiten, in de middagzon, een beetje schuiven met wat potten, wat planten in een andere pot gedaan en zo stond ik opeens 'aan'. 

Simpel toch?

En dan net - de post komt hier meestal heel laat - zomaar een boek in de brievenbus. Dat ik juist niet achter de geraniums moet kruipen. Met een lieve kaart erbij. 

Dat vinden wij niet gewoon, dat vinden wij heeeeeel bijzonder!!! 

Dank je Bertie

6 opmerkingen:

Kliefje zei

Leuke post maakt je dag. Ik houd er van.

Iris Papilio zei

Wat ontzettend aardig om je een boek te sturen. Wat voor boek het ook is, daar word je blij van!

Bertiebo zei

Graag gedaan, Cellie!

klaproos zei

heerlijk hé, die aanstand LOL zalig, kijk dat heb j e nou als je honden hebt.... dan sta je gewoon altijd aan :-)

Petr@ zei

Ja als je naar buiten gaat ga je vanzelf aan.
Het voelde vandaag al een stuk beter aan buiten. Ik heb ook lekker gerommeld in de tuin vanmorgen en vanavond na het eten ook weer even, heerlijk.

pourquoi pas ??? zei

Hey die lieverd, wat leuk dat je dat boek hebt gewonnen.
Ik hou zo van kadootjes. Ik ben lid van een lotery en die stuurt vaak dingen op. Laatst chocolaatjes en ik kan ze niet eens zelf eten maar was toch blij haha.