maandag 11 mei 2020

Boer heeft vrouw gevonden - of niet?

Heerlijk tijdverdrijf in tijden van Pandemieen. Boer zoekt vrouw. Het slaat natuurlijk nergens op dat je uit een hele stapel brieven er 10 kiest op basis van goed kunnen schrijven of een hele flatteuze foto die ingesloten is bij die enorm goede brief. Dat alles zegt nog niets of er een match is. Of zou kunnen zijn.

En dan moet je er uiteindelijk met 3 overblijven en die gaan natuurlijk de 'strijd' aan. Kies MIJ!! Ik ben de leukste, de beste, de mooiste..kies mij!!

Onnatuurlijk.

Natuurlijk daten sommige mensen ook wel eens met meerdere personen tegelijkertijd, maar dan niet met alle 3 tegelijkertijd.

Dan valt er nog iemand af. Of stuurt de boer naar huis en zijn ze met nog twee dames (of heren) over. Nog meer strijd.Kijk mij eens lekker nonchalant de aardappels schillen. Of de koeien melken. (Dat klinkt bijna als porno)

En dan blijft er één over en die is het dan. Of net niet. En dat weten wij dan al weken van tevoren..je ziet het aankomen. Maar die overgebleven kandidaat niet. He...eindelijk een setje.

Of toch maar niet. Koudwatervrees. Of te hoog muurtje. Of geen Vera. Of eigenlijk wil je toch die ander, maar die heb je net laten schieten en een uur erna denk je..sukkel...en bel je haar weer. Maar stiekem.

Wat die uitgekozen dame niet zo leuk vindt als ze er nog die week achter komt.  Want kennelijk ben je zo'n niet kenner van vrouwenharten dat je denkt dat je dat gewoon eerlijk kan vertellen. Want je wilde alleen maar weten hoe het ging met haar. Niks aan de hand toch?? Ik ben toch eerlijk (heb ook wel mannen gekend die denken dat eerlijk zijn zo vertaald wordt en dan de meest verschrikkelijke teksten brachten; want eerlijk toch)?


©KRO-NCRV

Lekker verstand op nul. Wel even fijn na/met alle Corona-gezeik. Iemand ook gekeken?


6 opmerkingen:

Luz zei

Ik, ik, ik!!!
Ben net zo'n fan als jij, onschuldig vermaak zou mijn moeder het genoemd hebben.
Inderdaad, verstand op nul, af en toe vanuit het sociologische standpunt bekijken en hard lachen om de vele one-liners, nondepillekes!

vlasje zei

Nee,hou helemaal niet van dit soort formats.

Loudi zei

Ja ik kijk ook altijd.Vind maar 1 stel overtuigend verliefd.Bij het andere stel zie ik toch dat de lichaamstaal niet klopt.Heerlijk om te zien dat programma.En ook tenenkrommend af en toe.

Mirjam Kakelbont zei

Ik heb geen aflevering gezien. Alleen de aller- allereerste en kon daarna het geduld niet meer opbrengen. Maar dat geldt voor alle series. We hebben niet eens Netflix (-:

Alice K. zei

Ik ben een trouwe kijker. Ik zou er nooit aan meedoen maar ik vind het toch leuk om te kijken. Geen ideale manier om een relatie te starten lijkt mij!

Groetjes, Alice

nicole orriens zei

Ja ik! Ik vind het echt heerlijke tv. Wat had boer Geert Jan achteraf een scheve schaats gereden zeg... Niet zo netjes dat hij stiekem ook contact hield met Jacqueline.