woensdag 6 mei 2020

Motherland; kijktip BBC First

Vorige week zag ik de nogal droogkomische Luizenmoeder-achtige comedyserie. Iedere woensdagavond op BBC First om 21.00 uur.


Aanrader.

Oh en trouwens elke avond om 20.00 uur is ook Downtown Abbey (vanaf het begin) te zien op BBC First. Wordt ook weer herhaald in de ochtend geloof ik. Heb nooit tijd gehad om hier naar te kijken, dus wie weet nu wel.

Nog andere tips?


6 opmerkingen:

klaproos zei

ben bang dat ik ze beide niet ga redden :-)
zie zó weinig TV :-)

maar altijd fijn om tips te krijgen Cellie
xxx

Janne zei

Ik kijk gemiddeld 1 uur tv per dag dus dit soort series etc.zie ik nooit. Heb nog zoveel boeken te lezen, muziek te beluisteren, paden te bewandelen, recepten uit te proberen...

Marlou zei

Ha Cellie,

tips voor tv?
Dat is lastig...
Ik kijk best wel TV, maar juist dat wat iedereen al ziet: Krabbé zoekt Chagall en Homeland(heftig! maar vanaf het begin te zien op NF)
The Durrells op Korfu... leuke familieserie.

Succes! Groetjes, Marlou

nicole orriens zei

Ik heb de eerste aflevering gezien en vond hem grappig, maar ook wel clichématig. Dit genre is inmiddels best uitgemolken.

Villasappho zei

Ze zenden deze week ook oude maar goed oorlogsfilms uit ergens in de middag steeds. Ik kijk graag naar de BBC maar kom er zelden aan toe.

mrs H. te B. zei

Ik keek de laatste maanden niet veel meer tv dan anders. Wel keek ik wat series die ik eerder had opgenomen: Delicious en No offence. Beide series warm aanbevolen: No offence is een politieserie met veel vrouwelijke hoofdrollen, erg vermakelijk, en Delicious een serie over een aantal generaties vrouwen die een hotel / restaurant runnen. Ook erg mooi en leuk! En ik ben ER weer helemaal aan het kijken, maar daar loop ik flink mee achter. Toch wel leuk om nog een keer te zien.