zondag 1 november 2020

Laatste keer


De leukste Bond. RIP Sean Connery. Gisteren maar een glaasje Schots water op gedronken.

Toen ik gisteren naar bed ging keek ik trouwens nog langdurige naar de tussen de wolken door zichtbare Blauwe Volle Maan. En deed mijn Bor de Wolf imitatie. Ahooooooooooooooooe.

Vanochtend ook naar de (herhaling van) de laatste aflevering van het BBC programma Gardener's World gekeken. Had er speciaal mijn wekker voor gezet. Want sliep nogal slecht, wist dat ik toch weer in slaap zou vallen, maar wilde echt voor de buis zitten vanochtend voor deze laatste aflevering. Zelfs een Nederlandse tuin zat erin. 

Zulke mooie herfstkleuren van de bomen. Een park speciaal aangelegd voor die schitterende  herfstkleuren. En een item hoe je toch ook in een wintertuin nog kleur kan krijgen. Dat elke seizoen mooie dingen te bieden heeft. Goed om daar nog een keer herinnerd aan te worden. En die fijne presentator met zijn twee honden. A sight for sore eyes.

Schoonheid komt in veel vormen. Maar je moet het maar net willen zien. Of eigenlijk; ga er bewust naar op zoek. Vooral in tijden waarin het zwaarder is om dat te zien. Het geeft troost. Het geeft mij troost.

Of neem een cavia natuurlijk. Mag ook goudkleurig zijn.








3 opmerkingen:

Bertiebo zei

Wahaha, ik betreur het zeer dat ik je Bor-de-Wolf imitatie niet heb kunnen horen!

Mevrouw W. zei

En zo is het maar net: er zijn veel mooie dingen, je moet ze alleen wel willen zien.

mirjam kakelbont zei

Het zijn de kleine dingen die het doen, die het doen...
Sean Connery vond ik een stoere kerel maar mijn favoriete 007 is Daniel Craig.
Groetjes!