woensdag 10 februari 2021

Aanrader: The Nest (npo)

Omdat afgelopen maandag door de sneeuw er in het hele land geen ochtendkranten werden bezorgd, gaven sommige kranten gratis toegang online. 

En las ik in Trouw een recensie van een nieuw begonnen serie van de BBC op de NPO. Op vrijdagavonden, maar eigenlijk voor mij op een tijdstip (23.20 uur) dat ik al in bed lig. Maar gelukkig hebben we NPOstart nog. Kan je het online bekijken. Op een tijdstip wat beter uitkomt.

The Nest, korte serie.


Interessante serie over een koppel die alles voor elkaar heeft, behalve een eigen kind. En dan in zee gaat met een partij die misschien niet is wat ze denken wat ze is. Of hopen. Of niet zien, blind door hun verlangen naar een kind.

De cabaretier Daniel Arends zei ooit: Kinderen....kinderen die krijg je niet, die moet je kopen. Voor diegenen die geschokt afhaken: hij is geadopteerd (dus mag daar zeker grappen over maken). 



Iemand The Nest gekeken? 






7 opmerkingen:

klaproos zei

nee niet gezien... ja hij mag dat soort grapjes maken... vind ik ook van mezelf :-)

pourquoi pas ??? zei

Ik heb serie niet gezien maar ga nu wel terugkijken. leek mij sowieso al een goeie. E n ja adoptie is kopen, kost heel veel geld. Daniel A. daar moet je niet gevoelig voor zijn want die is niet bepaald fijnzinnig maar heb wel heel vaak in een deuk gelegen om hem.

Bertiebo zei

Ik heb de eerste aflevering gezien, opgenomen, want inderdaad laat uitgezonden. Genoeg gezien om aflevering 2 ook op te willen nemen

Marlou zei

Ha Cellie,

The Nest...
Nee.... nog niet gezien, maar wel op mn lijstje.
Ik ga het sowieso opnemen...

Groetjes!

Marja zei

Goede serie. Helemaal bekeken via NPO plus!

Iris Papilio zei

Bedankt voor de tip!!!

Christel | Het rijke wijf zei

Ohhhhh jouw ‘schuld’ de late avonden, toch nog de derde aflevering kijken. Haha, dank voor de tip. Vanavond aflevering 4 kijken.